Vänd det negativa till positivt och se de positiva större!

Det är något du ska ha i huvudet, men för mig.. just nu, finns det inte en chans att det fungerar.. Bara för stunden, bara för stunden..

Jaha, ännu en dag är nu över! Körde ett gladiatorpass, wow.. Snacka om att jag har pressat mig själv! Eller rättare sagt den härliga som jag hade med mig runt i banan! Jag har ALDRIG testat så mycket i benen.. Kommer inte riktigt ihåg men det var 20 kg+ då jag bara kört med 10 kg eller mindre innan ;p Känner mig stolt, benen bränner lite men jag vill cykla lite imorgonbitti:) <3

Träning är det bästa för mig just nu, får mig att släppa allt för ett ögonblick.. Det är precis vad jag behöver!


I wish I could turn back the time, please my dear fariy..

Phuuusuch.. Det går helt ärligt i 180 i mitt huvud just nu, har inte tid med bloggen.. Har inte tid med någonting, huvudet och tankar tar upp precis allt, men det får väl vara så ett tag.. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, skriva eller vad som helst, så är det.

Det är inte lätt när det är svårt

Tips till er som också har alldeles för mycket i huvudet, tankar som både är positiva och negativa.. Du behöver bli av med dom och träning är nog den bästa medicinen! När jag tränar släpper jag allt, och jag mår super under en timme och det är det som räknas. Men ingen kan inte alltid må bra, det är livet! Idag har jag kört ett Afro pass (afrikansk dans med härlig rytmisk musik), det  gav mig mycket! Jag var på samma humör efter passet som jag var innan, men under passet fanns det bara musik, rörelser och glädje och det var det som räknades idag!

Tror att jag kommer ha samma tankar i huvudet i morgon, ska ta ut det på ett gladiatorpass, även om tankarna är borta vilket är ytterst osannolikt, så kommer jag köra passet iaf.








Take a minute

..........

Snart sängen (;

Mitt schema atm!... Imorgon ska jag försöka att få in åtminstone EN lektion efter lunch..  och kanske en innan kemin på torsdagar.. för på vintern får ja ingen sovmorgon för de dumma bussarna:(

Ska snart sussa, ska bli skönt!.. Får se hur mkt jag orkar av skolan i morgon, är inte frisk för fem öre men vill inte missa första lektionerna på kurserna, det blir bara trassel med allt då!





Skooolan!

Jaha, dom första skoldagarna är avklarade!! Började kl 13.00 i måndags, vi var där en liten sväng.. Tisdag var en vanlig dag, schemat är väl sådär men det är väl bara att bita ihop? Det jobbigaste är håltimmen på måndagar som är 3½ timme lång och det finns tydligen inte kurs att klämma in där så, får iaf bra med tid att läsa läxor I guess?? På torsdagar kommer jag antagligen att ha Kemi A på RHS....... punkt, punkt? Allt går! Har en till som ska med på dom lektionerna så hoppas på att han inte är sjuk så ofta! :) <3

Stackars lilla, lilla Elin

Nu är det på detta viset.. MIN HALS KILLS ME!... Mina tänder.. mina stackars små tänder.. vill att jag ska avlida på ett ungefär.. Blir ingen träning idag, det enda jag tänker på? Träning, mjo! Kanske är det så. Men det är ju en stor del av mitt liv nu och det kommer det fortsätta vara:)

Min Mumrick <'3333333333


Elin tar sig an stor staden.. SE UPP!!

Shuuuhu fååålket! Sitter i stan hos min farbror och faster Tyra ;) <3 ikväll ska vi äta gott, gå ut en sväng :D Men det känns som om jag håller på att bli sjuk :/ har lite ont i halsen och som vanligt mina tänder.. Jag slår av om att när jag fyller 19 år då kommer tandläkaren hitta en massa hål i mina tänder bara för att jag måste betala själv då :(... Najj, nu har det slutat regna och vi ska ut! <3

Hur underbart är inte det!

.. Snoooza, uppfinnaren av snoozen måste varit ooooh!! Ställde klockan på 8 för att vänja mig lite inför skolan, har gått upp nu hihi! Det är så skönt att bara ligga och dra sig i sängen.. <3

Den här dagen tänker jag inte ens ta tag i, jag ska bara ha lov! Kanske plöja igenom en film, gå ut på en promenix (iaf hämta posten), gosa med katten osv (:

Får se om Karin hör av sig så kanske, bara kanske, det blir ett boxpass ikväll:) <3


Jag vet att du vill, jag vet att du kan. Jag tror på dig, något du också kanske borde testa på?

Träningen för idag är nu avklarad! En timmes gladiator som jag berätta hur det gick till i ett tidigare inlägg (; olika stationer där du vistas i 45 sekunder och hoppar sen vidare till nästa! Jag kan säga såhär.. Det blir inte lättare för du pushar dig själv så hårt!

I morgon leder jag kvällspinning och ja, just du, är varmt välkommen :) <3





AFRO - Vilken upplevelse!

Vilken instruktör, stämning, musik, vilka rörelser! oooohboy! Går knappt att beskriva :o Att röra sig till den musiken och bara släppa allt! Tokbra träning för huvudet (även för fysikens skull såklart), jag vet inte hur jag ska förklara hur jag kände mig efter passet.. Fri? Njae.. Jag vet inte riktigt! Men det kändes väldigt bra och jag är säker på att jag kommer sova superbra inatt:)

I början av passet kanske man känner sig lite generad (dock inte jag, konstigt nog..), man kanske inte riktigt vågar och tittar mest på andra och känner att man gör bort sig hela tiden. Men det kommer med passet, mer och mer självsäkerhet och jag släppte allt! Visst, inte hängde jag med på alla steg men de var en sån häftig upplevelse!

Någonting för alla, iaf att testa på! :D

Jag har varit med Mattias och Linda idag, dom kom båda två på förmiddagen :) Vi snacka, spela kort, te som är ett måste när vi ses! Sen åkte vi till Norrtälje då jag tränade och dom väntade haha, så snälla vänner jag har!! Sen åkt vi alla hem till mig och det blev en film innan de drog sig hem :) <3 Hoppas vi kan ses snart igen.. Så vi inte bara väntar till loven :/ tar ju sån tid.. Tack för idag! <3

Körde ett body pump pass efter afron också :) <3




Det är svårt att vara.

Jag är trött på folk som bedömmer andra som dom inte ens känner. De som tror sig veta allt om allt och alla, som tydligen kan läsa tankar och stil och sedan lägga upp en diagnos på varje person i samhället om dess hälsa, liv och umgänge. När det sedan kommer till att bedömma en själv så låter det "störst, bäst och vackrast", efter det återgår bedömmandet till nästa person.

Efter att få höra om och om igen hur visa personer tror sig se en själv, börjar det nöta sig in att "kanske är det så jag är", ibland är det svårt att vara stark och komma ihåg att jag är den jag är. Jag är mig själv och tycker du inte att det duger så kan du gå! Men självförtoendet är som en berg och dalbana, det kan inte hjälpas. Ingen kan vara på topp varje dag, så fungerar inte människan.

Hör på det här
Den som ler behöver inte alltid vara glad
Den som är ledsen behöver inte alltid gräva ner sig i tårar
Den som är tjock behöver inte vara en soffpotatis
Den som är smal som en sticka behöver inte vara någon som svälter
Den som är kaxig och framåt behöver inte vara säker i sig själv

Är det någon du har rätt att bedömma så är det dig själv, låt resten vara. Du behöver inte ens gissa någons personlighet, du finner den om du lär dig känna den.


Mitt internet har verkligen fnatt!

Det blir varken kul att läsa eller skriva en blogg utan bilder.. Men varken min dator eller internet pallar trycket :/ Ska försöka fixa, vet bara inte hur! kanske ska låta skolan fixa min dator när vi börjar igen....

Ikväll leder jag 18.00 passet:) 45 minuters RPM pass, kom!! Norrtälje träningscenter


Fröken, Froken, Fräken;p

Då börjar fröken bli trött igen! Var in till gymmet och körde ett kvällspass (spinning), det gick väl sådär.. väldigt obekväma byxor! (kommer att ha skavsår i morrn!!) Blev ingen film ikväll för grannen kom över så det blev mys ändå ju! Film hoppas jag på i morgon;p Vill veta hur den är! Några säger att filmen är råååå bra, andra tycker att den inte var så märkvärdig! Well, well.. Ska försöka hålla mig uppe lite till och sen mysa ner mig för att sova gott och länge imorgon!

Morgonstund har guld i mun

Första fredagen på ett tag då jag inte ledde morgonpasset (: Så nu kommer onsdagar och fredagar att växlas mellan mig och en annan kanoninstruktör!! Men jag vet ju redan att du, just du, har planerat in att gå på båda passen(; Trots att det inte var jag som ledde pass så var jag där som "kund/medlem" och körde jäääärnet! Kommer vara där och köra både onsdagar och fredagar för att inte tappa den rutinen!

Ikväll så är det myskväll med familjen, ska bli supermys! Äta gott, eventuellt kolla på Farsan som vi ännu inte har sett.. Jag funderar på att åka in och vara med på 17.00 RPM/Cy passet bara för att ;p Det är superkul att gå för olika instruktörer för att norpa lite tips och framförallt så märker man hur mycket som de olika instruktörerna pushar en själv till "den nästa nivån", de får mig att ta mig an nya utmaningar!!

På söndag leder jag 18.00 passet och då är självklart alla varmt välkomna! :)

Nåååååågon som kan hjälpa mig btw? Det går knappt att ladda upp bilder på bloggen :/ Det går jätte långsamt.. Jag har gjort bilderna minder och till "JPG-filer" men det är hopplöst..

Box och ombyggnad!

Kvällen har spenderats på Norrtälje träningscenter, start 18.30 med ett 75 minuters Boxningspass! Jag var inte alls taggad till en början, men när musiken satte igång och pulsen ökar något.. Wow!

Andra gången i mitt liv jag tar mig an ett boxpass! ;p

Efter ett svettit pass börjades det bäras med gym-maskiner till gruppsalen medans jag satt med en söt liten tjej och lekte med byggstenar och tittade på lejonkungen!

Godmorgon dagens solstrålar och resten!

Idag är det torsdag, en molnig tosdag :/ Min dator är just nu jätte seg så det går knappt att ladda upp några bilder (inte för att jag har några speciella bilder att lägga upp) så det blir inte mycket av det förän den har slutat att vara som den är ;)

Ska in till Norrtälje en sväng idag, är trött men ska försöka att rycka upp mig!

Utvilad :)

Nu är dagen snart slut, det är tillåtet att slappa bort en dag! Har tagit mig igenom två filmer som jag fick av linda ;p Vet inte riktigt vad dom handlade om då jag sov igenom det mesta! Det är mysigt väder ute!





Jag skulle kunna bli spåkvinna!

Precis som jag gjorde med mina magiska krafter igår så sa jag att jag skulle få träningsvärk idag, ni kan inte tro det!! Jag spådde rätt! WOOHOW! ;) Axlar, aj, biceps, aj, triceps, aj, lår, aj, MAGEN, aj.. Ska jag forsätta? ;) Jag ledde iaf spinning imorse.. Trots min träningsvärk! Men den trampades ut på två låtar sen gick det ganska bra (: Jag hjälpte till att måla lite och sånt ^^ och nu är jag hemma igen (: Får se vad dagen har att bjuuda på idag!

Igår då, träffade jag två gamla klasskompisar/dagisvänner;p Mattias och Linda! Vi fikade, spela kort (jag ägde som vanligt ;)!!!!) och pratade;p

Inte så roligt inlägg kanske men jag är ganska slut ;p Imorgon blir det vila!!


Trots att jag körde ganska lugnt jämfört med vad jag brukar så gick pulsen upp som sjutton:
Maxpuls: 180
Snittpuls: 155
Kaloriförbränning: 1108


GLADIATOR PÅ NTC

Ikväll har jag, Elin Hanna Birgitta Fors, prövat på ett Gladiator pass.. Woooow, säger jag!  I'm almost speachless.. Vilket pass!! Jag har ingen aning om vad det var för musik, jag hörde inte mig själv och många gånger genom passet kom tankar som; Vad gör jag här? Vad har jag gett mig in på? Ska jag packa ihop och dra? Men icke!! Det jag hörde var en suuuperinstruktör som pushade på!

Såhär förklaras Gladiator passet på Norrtälje träningscenters hemsida:
En utmaning för hela  kroppen. Passet består av blandade övningar vid olika stationer. Du arbetar med din egen kroppsvikt samt förstärker effekten med hjälp av redskap, som exempelvis skivstänger, brädor, vikter och rep. Du tränar din styrka, balans, rörlighet, koordination och kondition på ett tufft, utmanande och roligt sätt. 


Hög puls blandat med mycket styrka.

Skulle nog inte kunna beskriva det bättre själv! Det är verkligen ett pass för hela kroppen och det är du som bestämmer, även fast instruktören pushar dig till att utmana dig själv och att klara lite mer än du trodde var möjligt! På varje station jobbar du intensivt i 45 sekunder och efter ett varv bland de olika stationerna så får du en minuts vila innan nästa varv startar!

Självklart kände jag mig lost, det är ju trots allt första gången jag testar på Gladiator (du känner dig alltid något lost första gången du testar på något nytt, spelar ingenroll om det är Body Pump, RPM, etc). Jag körde varvet tillsammans med två andra tjejer som körde på tooookduktigt! You go girls! Då jag kände mig lite dålig, eller inte dålig.. Jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig.. Men så är det! Det går inte bra första gången :p Jag kommer ihåg första spinningpasset.. Jag trodde att jag skulle ramla av hojjen efter första låten, men nu kör jag på som en tok och orkar igenom hela passet med tyngre och tyngre växlar för varje gång!

Trots att jag kände att jag ville bort ett tag och att jag kände mig på helt fel plast på helt fel tid så är jag grymt stolt över mig själv och känner att det här var verkligen inte det sista Gladiator passet jag tar mig igenom! (Men jag kanske inte skulle ha valt dagen innan jag ska upp och leda spinning.. Men allt går bara man vill!!)

Maxpuls: 181
Snittpuls: 156
Träningstid: 51 min (utan stretchtid)
Kaloriförbränning: 1013

Imorgon ska jag lägga in ett inlägg om resten av min dag tillsammans med Mattias och Linda ;) <3



Någon gång är alltid den första ;)

Testade på min pulsklocka igår på träningen! Haha, puuuuh! Körde hårt... Haha! Tänkte dela med mig lite av min statistik kanske?

Maxpuls 173
Snittpuls 147
Träningstid: 02:11:33
Kalorier 1748!!

Det var sjuuuuukt jobbigt! Körde först ett body pump pass, det bränner idag kan jag säga.. Efter det ett spinningpass som jag körde igenom nätt och jämt!

Jag tycker det är kul att man kan se hur många kalorier man förbränner ;p Det är ganska häftigt alltså! Det dära med puls, jaa.. Det är väl lite sådär kul :p Jag har läst (vet dock inte om det stämmer) att vilopulsen bland befolkningen i Sverige ligger ungefär runt 70-75, då jag har 77. Men hur nervös blir man inte när man måste ligga stilla för att få ner pulsen haha! Well, well! Jag är faktiskt ganska nöjd! Speciellt över kaloerierna, mycket stolt tjej!!


Kan du bestämma dig någon gång??

Ska det regna eller ska det vara sol?

Dagen hade varit underbar till himlen öppnade sig och "mr där uppe" tog en kissrast???.. En stund senare strålar solen för fulla muggar! Svårt det hära, ska jag chansa att ta moppen eller blir det bussen!? Hm..

Det är inte lätt när det är svårt.


Ett minne för livet!

Vilken ljus natt! Amgusch.. Jag vet inte vad jag ska säga.. Till och från när det blixtrade som värst så var det ljust som på dagen! Sen öppnade sig himlen och regnet blev som trummpinnar emot marken. Jag har aldrig varit med om ett sådant åskväder!


Ett leende kostar inget, men skapar mycket!

Den frasen tycker jag passar på mig ; Ett leende kostar inget, men skapar mycket! - Jag tycker att jag är en munter flicka!

Nu är det såhär att jag får tuppjuck på vårat internet! Det är segt och det "hoppar ur" nästan hela tiden!

Jag kom i alla fall iväg till gymmet, men var dock väldigt otaggad.. Körde en vända på ca 30 minuter sen tog jag mitt pick&pack mot Eka igen!

Den bästa träningen är den som blir av!


Puuh, idag är jag trött!

För mycket sol igår kanske? Det har varit så dåligt väder länge nu och plötsligt kom solen.. Well, well! Jag vill ta mig in i till gymmet idag men jag känner mig verkligen otaggad :(, men har bara kört spinning den här veckan..

Hörs sen, puss!


NÄSTA VECKA SKA JAG KÖTTA!!

Måndag: Body Pump & RPM
Tisdag: Gladiator - första gången så vi får se :p
Ondag: RPM (leder passet) + vill testa på Afro!!! (kanske Body Pump)
Torsdag: En vilar dag elr gymmet, kanske box om ja hittar partner?
Fredag: RPM
Lördag: En sväng på gymmet
Söndag: RPM (leder passet)

Jag vill, jag vill, jag ska!


6 Augusti 2010

Nu har jag snart varit vaken i 6 timmar, den du! (;

Innan spinningpassen på morgonen brukar jag klämma i mig en banan, men i början när jag körde så drack jag en hel gainomax.. Vilket var alldeles för masstigt för mig! Jag mådde jätte illa och det kändes inte så jätte bra att cykla.. I morse testa jag smoothie (1 dl yogur, 1 dl mjölk, melon, banan och jordgubbar) där jag tillsatte proteinpulver, det var för mycket för mig men det kändes inte samma som med gainomaxen! Jag mådde lite illa men det gick :)

Igår var jag och familjen ute med båten, träffade Carro på sjön! <3

Idag ska jag fixa nya/gamla goingar muuusicgroves till ipod+mobil!




Nu är jag verkligen igång!

Snacka om blogghumör.. Jag kom in på bloggen som berättar om 97:orna jag ledde i spinning i tisdags där det är en film där grabbarna kör gladiator, blir jag taggad eller vaaad???? Holly smoke! Jag ska testa på det på tisdag:D Jag vill, jag vill, jag vill, jag ska!

Den bästa träningen är den som blir av



JAG GLÖMDE!

Det börjar ju faktiskt bli lite mörkt nu, så jag ska tända fina ljus ikväll ♥


Nu har fröken kommit igenom värsta terrängen!

Hejsan, hoppsan.. Draaaa mig baklänges, vilken tid det tog att ta sig fram till min dator må jag säga! Men bättre sent en aldrig kom jag fram ♥
Som sagt så firade jag mina små kusin i lördags, det blev god grillad lunch med pasta sallad och ett underbart hemgjort bröd - Maivy är otrolig på det! muuuuums!! Senare åkte en, efter en av alla släktingar utom familjen Fors som hoppade i poolen och basta! Jag fattar inte att jag klarade 65 grader!? Elin som är så fruktansvärt dålig på att basta! Men det var skönt att springa och ta ett dopp, mysa med ungarna och sen fort in i den varma bastun! Senare mot kvällen bjöds det på mumsig middag mmmmmm!!! namnam!

På söndagen satt jag bara och var nervös för att jag skulle spela in min licens video, kanske ni undrar vad det är? Jo, för att kunna säga att "jag är en RPM-instruktör" (RPM=den formen av spinning som jag leder), så måste man först och främst gå på en kurs (avklarad), kursen är i 2 dagar och där får man lära sig rätt coaching, teknik, koreografi etc. Under dessa två dagar framför man själv en av låtarna som är med på passet (i mitt fall pass 47 låt 7), där allt ska vara rätt och riktigt! Sen efter den helgen bedöms man av de ledare som varit med under utbildningen och om man, som jag, blev godkänd så väntas det inom 3 månader att man ska skicka in en video på hela passet för att få licens! Så i måndags kl 19.20 tog jag med mig min familj och min kusin med hennes pojkvän till ntc där några till var med i cykelsalen så ledde jag igenom mitt pass medans det filmades! Jag var grymt nervös men nu är det gjort!.. gjort är gjort! Det jobbiga är att jag har väldigt dålig magkänsla över hur det har gått men det är bara för mig och mina nära och kära att hålla tummarna.. Men klarar jag det inte så är det bara att spela in igen, så det är livet!

I tisdags så var jag en duktig tjej, jag testade igenom alla cyklar i cykelsalen och sen ledde jag ett helt gäng med pojkar, alla kämpade på kanonbra;P Haha jag kände mig jätte vuxen med mina 17 år!!


Idag har jag och familjen varit i Stockholm, varför är det så att när man inte har pengar så hittar man massor av kläder och när man har pengar så finns det inga... Jag har iaf köpt ett orange träningslinne :) I kind of love it!




Seg kvinna!

Jag ska uppdatera... När jag har städat mitt rum haha, det är där jag har bilderna och det går knappt att komma fram till datorn atm! ujuj! Idag har jag spelat in min licensvideo, ska berätta mer om det sen :) I lördags var jag hos mina älskade små kusiner och firade deras stora dagar, de kommer det också lite info om:)

Så det kommer, lugn bara lugn! :D <3

Puss

Senare lägger jag in lite olika bilder:) <3


RSS 2.0