Hahahahahahaha! SHIIIET!

Måndag: Helt ok, bara skola o blahablaha.
Tisdag: Gym - inte så jätte taggad men de gick väl bra:)
Onsdag: Morgonspinning alltså! YEAH!
Torsdag: Snöade så mycket att jag var hemma från skolan (a)
Fredag: Morgonspinning ftw! :D
Lördag: Slappdag:)
Söndag: ....Kan nästan bara säga SMÄRTA, jag testa på Body Pump... MINA LÅR! schaaajjze! Jag kommer va dö i morgon:P



Jag vill byta desgin, men de blir aldrig som jag vill ha de;P


plutt



Jag är trött, kall och har ont i ryggen/svanken

Tidig morgon.. snark..

Klockan ringde på tok för tidigt.. 05.45.. Upp och iväg! :) Till spinningen! Men.. Det var Pelle som körde.. Jag är sluuuuut! Nu sitter jag i skolan och ska sitta och ruttna till klockan 10.

Smsa :) <'3


Mardröm.. sjuk ju!

Jag bara drömmer och drömmer och drömmer, kan det inte bara sluta någon gång?! :s

Nattens dröm hade ett innehåll av äckliga ormar som slingrade och det var så obehagligt och det kändes så läskigt verkligt alltså!! :s

Dagen var förövrigt jätte dålig:) ...



I'm still alive!

Jag har varit seg på att skriva här inne, känns som om jag har haft mycket och göra och varit ovanligt trött! :)

Idag har jag och lillebror åkt in till stockholm för att umgås med faster Tyra och farbror Patrik:) vi har kört på Tyras gym, Puls och träning , där körde Tyra slut på mig! Sen käkade vi på Sushi på Telefonplan - se kommentarer och vägbeskrivning dit, Huuur god sushi som helst - JAG STORM REKOMENDERAR! Sen åkte jag och Tyra till Drottninggatan för att dra in på Ur & Penn :) Jag köpte ett gudhalsband med ett kors på, ett par örhängen som var rosa stjärnor, ett par med en gaffel och en sked och tillsist en med en gitarr och en text med ROCK. Till avslut så åkte jag och Tyra för att möta Patrik och lillebror på Skrapan :) <3

Nu är jag helt slut! ska kolla på blåsningen.. Dock bara en halvtimme :) Sen blire I en annan del av Köping :)

De som är underlined är länkar:) <3





JAAA!!:D

Grymt skönt med helg! Ska vara en tyst och niice lördag.. Klassen är liten.. MEN GUUSCH VAD DERAS MUNNAR GLAPPAR?!:O

@ school

Sitter i skolan, nu har vi lunchrast! Det är inte många här idag.. Lärarna verkar inte vara på toppen humör direkt och det är inte jag heller! Men ska bli kul och träffa Ellen, Jossan och Malin efter skolan:) favoritflickorna! :D <3, känns som om det var väldigt längesen jag träffade dom :o, nu återstår bara två timmar matte... tur att jag laddade mobilen så batteriet håller för två timmar med musik! :) <3 Emelie är sjuk idag =(...

Imorgonbitti ska jag ta mig upp och spinna!

Och ikväll ska ja försöka fixa en liten "hjälp" grej till pernilla för att försöka förklara en grej med bloggen:D haha kommer bli svårt för jag förstår knappt själv, men jag ska försöka! :D <3


Don't stop believin'


Min mamma sa att jag var bäst, jag instämmer till fullo !:D
Comon' girl! You can do it, keep it up! :D<3


Skolan

Sitter i skolan och har ont i örat:( vill åka hem!:( men det är 3h kvar sen får vi gå hem<3 det är bara att bita ihop!:( försökte ladda upp en bild med telefonen men de gick inte!

Klaga, klaga!:D

Det här gäller absolut INTE alla som arbetar för SL, många är trevliga !

Men nu ska här klagas på... DAMDAMAMDAM!!! SL!

Ni åker när ni vill från stationen - det vill säga att ni bryr er verkligen inte om om era trafikanter att dom kanske måste vänta en timme tills nästa buss kommer.

Samtidigt som ni kan vara så stressade när man ska gå på bussen efter vägen, chilla grillen!

Det är alltid någonting fel på trafikanterna
- antingen har vi för lite reflexer
- vi är för snöiga
- vi står för långt bort från "busspinnen" så dom inte vet om man ska med eller inte
- vi står för nära när bussen ska stanna för att plocka upp oss

Alla "stop" knappar fungerar inte så man måste springa runt som en tok.

Många bussar luktar förskräckligt illa, det luktar verkligen spya!

Ni har så otroligt DÅLIGA ursäkter när ni inte stannar, den värsta jag har hört: " Jag var så inne i radion att jag inte märkte att du plingade, du får hoppa av på nästa hållplats!"

Ni tror att ni är kungligheter och får gorma och ha er på oss trafikanter och vara otrevliga som jag vet inte vad!

Det var en buss som nästan prejade ner mig i diket och då skrev jag in till SL, men då var det tydligen en UL buss.. My bad, men det är någonting som SL också kan ta åt sig, ni kör inte som änglar ni heller!

Tips till SL:
Om det är så att ni tycker att vi trafikanter står fel när ni ska svänga in på busshållplatser så gör en ruta där det står "stå här för buss" eller någonting liknande.

Låt alla bussar testas innan det åker så behöver inte vi trafikanter springa runt i bussen för att hitta en "stop" knapp som fungerar.

Det kanske är svårt att få bort lukten av spya men... Det kanske finns något starkare medel?

Ni arbetar med människor som ni kanske aldrig förut har träffat, enligt mig får ni nog ta och bita ihop lite.. För det är inte det roligaste att bli bemött av någon mer en sådan sur min så tidigt på morgonen, kanske byta pass till eftermiddagen?

Och för det med ursäkterna.. Du är inte där för att lyssna på radio utan att köra bussen och vara uppmärksam på vad du ska göra! Det är väldigt frustrerande för någon som redan har några kilometer till bussen och behöver gå en kilometer extra, som tur var så var det inte så farligt väder den dagen!

Japp.. Jag är jätte arg.. Behövde verkligen skriva av mig!

Som sagt, detta gäller inte alla som arbetar för SL!!


Ohyeah!

Idag har pappa och jag varit och kollat på isracing, snacka om coolt:D Eller assa:p De va roligt att se på (a), ska försöka lägga in video här i morgon;P Puss på de!

Hemma idag.

I förrgårkväll mådde jag inte så jätte bra :/ men jag gick till skolan iaf igår och det gick väl bra men sen på kvällen var det bara urk på burk :/ Så idag har jag varit hemma, har mått lite upp och ner men hoppas att det går över snart! Haha, antar att klasskompisarna har massa bacillusker på sig haha, menmen!

Jag måste bara berätta om i onsdags (; Hahaha... omg... Jag och Emelie gick till Willys efter skolan för att köpa tuggummi, och då passade jag på och berätta om när jag stekte köttbullar på lovet!

Jag: Joo, dagen innan så stekte jag köttbullar.. På högsta värmen och dom kom direkt från frysen. Såklart blev köttbullarna brända men dom var nästna iskalla inuti fortfarande(?!), så då gjode jag lika dagen efter, MEN jag lät dom vara i stekpannan så dom skulle mjukna upp (på högsta värmen), sen så tog jag dom till skärbrädan för att dela dom på mitten så dom skulle bli varma där också:P

När jag berättade så stod jag i kassan och hörde att tjejen som tog betalt satt och småfnissade.. Hm...

Tjejen i kassan: Hahah, jag lyssnade inte på erat samtal!!

Där kom beviset... Många ungdomar kan inte laga mat! Men inte är det något att skratta åt :o (a)
hahaha, kändes lite pinsamt iaf!


Har inte haft tid eller ork

Jag skrev ingenting här igår, idag kommer jag inte heller att skriva någonting spec :) Blir mer imorgon! Puss och kram! <3

I can't believe it... so annoying!

Jag hade skrivit ett jätte trevligt blogg inlägg, och vad händer? Jomenvisst! Allt raderades o.O, Det är verkligen någonting jag kan störa mig på när det gäller datorer.. Men som vår datakunskap lärare säger, "spara efter varje ord..ha..ha..ha" .. Ajo tjena! Menmen, finns inte mycket att göra åt saken :) Jag kortfattar min dag med - vaknade med ett ryck efter en HEMSK mardröm (värre än den igår), 2h matte i skolan - förbereder mig för det näst sista provet i A-kursen (förutom nationella!!), 1h naturvetenskap A - Helt okej lektion! Underbar lunch - mummah! Köttfärsås och spagetti! <33, En sväng ner till banken med Emelie - Ingen kommentar "Jag fiste!" ... "DU FES!".. har alltid kul med dig ! :) <'3, Fixade ny tid på pianot - kvart i 4.. Buuh :'(.. För sent! :/

Hurtig som jag är, gymmade jag en timme.. Jag var inte alls taggad men jag tog mig igenom passet, kunde dock ha ansträngt mig lite mer! Men jag var inte på topp, That's it!

Stadens sus och dus med lillebror och mamma :)

Nu sitter jag hemma, har målat mina naglar! Skulle försöka mig på och göra lite fint fint .. Men penseln gick sönder :/ Bara för jag inte har någon riktigt! Men jag är inte så snitsig på att fixa heller hahaha!

Snart ska jag fixa för morgonen spinningpass, phuuu ska upp kvart i 6 i morgon! Time to go asleep!

Jag tycker det är gulligt, haha ;P <3

Igår rengjorde jag lite penslar och en dutt :) <3


Mycke uppdateringar!

Okej, man ska inte klaga på folk.. Speciellt inte dom ska inte kan hjälpa hur dom är. Men hallå?! Går jag på ett dagis eller en klass på gymnasiet? Herregud alltså! De brumas och låter som om vi sku sitta och leka i en sandlåda:o ... Killarna kanske har saknat skolan? .. Hm...




Hm..

Jag skulle ha ätit frukost i morse? .. Japp! Men jag hann inte.. :( När jag gick till bussen frös jag som jag vet inte vad! Skulle lätt kunna operera låren för kylan var som lokalbedövning! Buh, buh, buh..  Sen när jag stod och väntade på bussen kändes det som om jag helt plötsligt tinade upp :o helt sjuukt !!, efter Norra Nånö började jag frysa som en GNU igen.. Sjukt konstigt :o blä, jag vill ha sommar och sol!

Hoppas det var någolunda bra ljud, har inga högtalare här o.O
Eller jo, men en i klassen spelar musik som fan så de är ingen idé :)






Tralala !

Nu sitter jag i skolan.. snark... Jag har ingenting att göra för att jag är klar :/!? Så nu ska jag sitta och göra ingenting i 3h, hur kul är det på skalan 1-10? BITTERT!...


Den stora "ångest-dagen"?!

Jajamensan, dagen innan skolan börjar efter ett lov.. Det finns två sånna dagar per år! Det är efter jullovet och efter sommarlovet. Personligen vet jag inte vilket av dessa dagar jag tycker är värst, kanske efter jullovet? Jullovet är så kort och jag behöver minst en vecka att njuta av lov och sova bort dagarna, då blir det inte så jätte många dagar kvar att ta tag i, pga juldagarna och nyårsdagarna! Ibland i slutet av sommarlovet så känns det ganska okej att börja skolan igen, även fast det vore skönt att ha en vecka till eller två.. Den tanken faller alltid in när man drar sig upp första morgonen för att traska till bussen.

Sen i fredags har jag haft ont i huvudet och jag har sovit dåligt, inatt drömde jag mardröm och vaknade man hjärtat i halsgropen mitt i natten o.O.. Nej, faktiskt inte så roligt.






Grattis älskade lillebror på födelsedagen:)

Idag fyller min bror 14 år :), fått frågor från släkten hur ofta jag uppdaterar så då får jag ta tag i och köra järnet :D Woho!

Grattis bror min :) <3


- Makrill, makrill, makrill, makrill, lopptorsk, makrill, makrill, makrill....


I'm standing alone.


Godmorgon sötpannkakor!

Uppe igen då, det var hur jobbigt som helst att gå upp idag.. Igår somnade jag med huvudvärk och idag vaknade jag med huvudvärk:( Det är inte det roligaste! Jag och vovvisen har varit ute på en  kortis promenad med posten hade inte kommit, så vi blir väl ut om någon timme igen antar jag. Idag har jag 100 saker att göra! Lillebror fyller år i morgon så då tänkte jag städa lite hemma så slipper båda jag och lillebror tjatet av mamma och pappa :) Ibland är man smart, men inte ofta:), najsingvajsing! Men vart ska jag börja?... Mitt rum? Toaletter? Köket? .. Har en känsla av att jag inte kommer att göra allt som jag har skrivit upp att jag ska:(.. Men hoppas kan man alltid !

Väldigt gammal bild! <3





Lår och tunga

Det är svårt när det är svårt, men det är faktiskt inte det lättaste när det är lätt heller.
Imorgon är jag hundvakt igen, men jag vet inte riktigt vad jag ska göra? hm.. Visst(: Vi busar och leker, går på några promenader.. men det är ju så kallt! Kinderna fryser till is och gud nåde den som slickar på brevlådan!

Funderar på att åka in och träna på fredag kväll, idag är det bara vila :) Har en sån träningsvärk i mina lår från gårdagens spinning :o Jag har nog fått in snittsen med "tryck och dra, tryck och dra".. Omgusch... IT'S PAIN!, tro mig.. PAIN!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hunvakt :)

I morse gick jag upp med tuppen klockan 7, (: Grannen kom halv 8 och lämnade vovvisen ! <'3 Vi har varit ute på två kortis promenader och snart ska vi gå och möta lillebror vid bussen (: <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Pussar !!

Nu sitter jag fruussen i fotöljen hemma <'3 .. Idag vaknade jag alldeles försent vilket var ganska deprimerande .. gick iaf upp 13.46 o.O Mamma och jag åkte in till mormor för att prata lite med henne :) <3 sen stressade vi hem och jag slängde i mig en potatis och åkte tillbaka till Norrtälje .. :D Toppen! Då vare dags för Cykel "RPM" Kurs med Kristin :) Det var längesen jag såg en sån hurtig, positiv och sprallig människa! Det var jag och 5 personer till på kursen. Vi fick lära oss lite om coaching (stavning?), inställning på cykeln, etc. : ) Sen körde vi igenom ett nytt pass som var GRYMT jobbigt! Men det kändes urbra efter assa:D Sen stressade jag in i duschen, ut, springning mot bussen och sen traskade jag hem i de KALLA VINTERVÄDRET!





Julia och Elin

Nu sitter Julia här med mig (: Oja, snyggare kan det inte bli:D<3

Julias blogg :)









Ring, ding, doong..

Hurtig, jag tycker nog att jag har blivit det (: <3, igår var jag och min kära vännina Gabriella Lundqvist och gymmade;P Hahahh, vi körde slut oss på ett spinning pass och jag hoppas att hon talar förståndet i sin mor så hon kan börja träna med mig :D <3 Idag tänkte jag också åka in och träna men .. Inga ursäker.. bara alldeles för långt till bussen o.O Men som tur är har familjen Fors en sån dära trampmaskin som utnyttjades istället!

Stockholm Calling - Sophia Somajo

 

 

 

 

 

 

 

 


Snacka om sötnos!



Maaaaw så sööt!! <3333


Bilder från Fjätervålen:)



Sitter på bussen till Stockholm

Mammsen <3

Mitt rum :) Hur litet som helst x'D

Syns inte så bra, men spåret jag trampade sönder:D<3

Lillebror i backen:)

Pappsen i backen:)

Nyårs mat :D

Lillebror - wannabe pyroman:)

Dom här sötnosarna stoppade upp vägen :) <3

Det blev mycket fler bilder men dom lägger jag inte upp <3


Fjätervålen 2009

Det blir inga bilder på detta inlägg, men kommer kanske några senare :)

Söndag 27/12
Tidigt på morgonen åkte pappa och Adam till Fjätervålen. Mamma och jag blev hemma, vi hälsade på mormor en sväng på sjukhuset och städade lite :)

Måndag den 28/12
Jaha, då var jag och mor ensamma hemma (: eller mamma jobbade på dagen, hon åkte hem och hämtade mig mitt på dan och vi åkte till mormor på sjukhuset för att hälsa på och lämna lite kläder : ) Sen åkte mamma för att fortsätta med jobbet och jag träffade söta Linda :D <3 Vi gick till hennes pappa och satt där ett tag, kollade in Rodens skolkatalog;P haha Råå kul och se massa gamla klasskompisar : ) , Mååånga som har förändrats sen Svanberga kan man säga:o Sen så fick vi skjuts till Lindas Mamma, vi gick in och hälsade på min farmor (dom bor ju grannar), sen så fick jag lite filmer och sen spelade Linda, Jag, Frida och Malin ett spel, som hette Utan att tveka / Utan tvekan(?). Jag fick skjuts till bussen runt 5 och åkte hem (: Tyvärr så har mamma den stora bilen (pappas) Så hon kunde inte hämta mig, dvs att jag var tvungen att traska hem, snooor halt var det!:o

Tisdag 29/12
Sista spurten att städa och packa!
Jag gick upp i skaplig tid för att fixa ihop alla mina grejer.. Städa fint  på rummet och tog sen bussen till Norrtälje :) Jag gick till gymmet och spinnade - första gången i mina nya spinning skor. Det var huuur svårt som helst! Det tog minst en kvart att komma på cykeln hahaha och sen kändes benen bara som spagetti.. Dom hängde inte riktigt med som jag vill hahaha! Menmen, det är något jag får vänja mig med! Sen efter så traskade jag till Coop Forum för att handla lite godis inför tågresan:) Träffade farmor och sen kom mamma och hämtade mig! Vi åkte till mormor för att säga hej innan vi åkte och då träffade vi också morfar:) <3

Onsdag 30/12 - Avfärd
Jag och mamma gick upp runt halv 8 och fixade det sista innan morfar kom och hämtade oss :) Vi tog bussen till Stockholm - kanske lite väl tidigt för vi fick vänta drygt en timme på centralen. Kvart i 12 gick tåget mot Mora.. Efter många om och men .. "Är det rätt tåg, rätt vagn blablabal".. Sånt man får ta :D  Runt 4 på eftermiddagen anlände vårat tåg till Mora station där vi tog bussen mot Idre konsum.. Resan med buss tog nog över 2h och det var trångt på bussen och varmt som i en bastu! Pappa och Adam hämtade oss vid konsum så åkte vi i kanske en halv timme med bilen till våran lilla stuga i Fjätervålen:) <3 Stugan var jätte fin och mysig :) Vi käkade lite middag och kollade på film :) efter några timmar drog vi oss till sängs vilket var väldigt skönt! Trots att jag haade suttit på tåg och buss i flera timmar så var jag helt slut!

Torsdag 31/12
Efter en faktiskt väldigt bra natt - sov ju huur bra som helst :o Det märks verkligen att man har bytit miljö, det var jätte tyst (förutom snarkningarna från mamma och pappa)! Killarna drog iväg till slalombacken och jag och mamma stannade hemma och slöade ;p Men sen tog vi oss ut med längdskidorna.. Jag testade min nya.. - Huuuur svåra som helst att åka på!! dom är ju sprillans så .. Mamma trodde jag fejkade när jag sa att de inte gick att åka med dom för att dom var så svåra att kontrollera:o så jag fick ta henne gamla utslitna skidor och de va mycket lättare och mamma körde med mina hahaha! Efter en nerförsbacke förstod hon att jag inte ljög om mina skidor - YES!!!:D Vi skulle testa på att skida till slalombacken.. Då vi såg ett spår som vi trodde var en genväg! Eftersom jag har nya pjäxor som är väldigt lätta att ta av och på så sa jag att nu när jag har så bra utrustning så ska jag göra det bekvämt för mig och jag tog av mig skidorna för att lägga dom på spåret som började med att man skulle klättra upp på en vall på sidan av vägen och åka över ett dike.. Så jag klev upp på vallen och rakt med i spåret som då var en halvmeter djupt dike, jaa.. Jag satt där jag satt och skrattade haha ! Jag fick lite dåligt samvete över att jag hade förstört någons spår, haha men det är ju så som händer.. Jag kände mig faktiskt som en riktig stockholmare.. känns som om det vore någonting som dom skulle kunna tänka sig att göra hahah! Men inte nog med det! Efter ett tag var jag uppe på skidorna igen och jag och mamma åkte för att se om vi kom fram till slalombacken genom spåret vi hittat.. MEN! hahaha vi kom fram till en stuga istället (antar att ägarna av stugan hade gjort skidspåret) så vi vända fort som attans och åkte tillbaka.. Sen tröttnade jag på skidåkandet och vi åkte tillbaka till stugan:P Jag la mig och läste och mamma gick till slalombacken :) <3

Nyårsafton
En finfin middag med hummer som förrätt och sedan kött med potatis till varmrätt : ) Mums! Jag har inte så mycket att säga om kvällen (: Vi gick ut och körde våra raketer, man såg även lite raketer från backen och de va fint ^^ <3 Sen kollade vi lite på film och drog oss till kojs :) <3 myspys!

Fredag 1/1
Jag fick sova ut vilket var otroligt skönt! Hela familjen tog bilen till slalombacken för att kolla in läget :) Jag kolla när pappa och Adam åkte skidor och så var det en slalom tävlingt för små barn och det var jätte gulligt och dom var ju grymt duktiga :o JAG ÄR SÅ AVIS ATT JAG INTE KAN ÅKA SLALOM:o sen traskade jag tillbaka till stugan medans mamma åkte skidor :) vi åt gott på kvällen och kollade på film ^^<3

Lördag 2/1
Jag blev väckt vid 12 då familjen sa att vi skulle åka hem en dag tidigare för att det var så kallt ute :o det var över -20 :o så vi packade ihop och städa stugan:) Vi var hemma vid 9  -  SNACKA OM ATT DET HADE SNÖAT HÄR I EKA! :o

Nu orkar jag inte skriva mer o.O menmen!
Puss!

RSS 2.0