Till dig lillebror :)

Stackars liten trodde att han var bortglömd, så han får ett alldeles eget inlägg :) Only for u lilleman! Visst har du varit väldigt grinig idag, men det får man ta..







Lillebror..

.. ska få sitt egna inlägg snart med bara bilder på han eftersom han kände sig lite bortglömd under "vecka 28" inlägget ;) haha, det kommer senast i helgen!


Grattis till min underbara skatt! <3

Jaha, då var jag här igen ^^ Haha, jag ska ju vara duktigare på att uppdatera och snart.. Eller rättare sagt när jag har tid så ska jag lägga in lite bilder från husvagnssemstern :)

Idag har jag tränat, som vanligt, det blev en halvtimme på crosstrainern och en kvart på gåbandet!

Kl 20.00 nu idag vart det supernånting vs. superskiny? (stavning), som jag kollade på.. Jag gör det mest för att jag ska känna mig rå tvingad att träna, bra eller inte? who knows.. it works for me.. Jag vill aldrig bli så! Panik, skrik, panik, skrik!

MEN, HAPPYTIME, VI FÅR INTE GLÖMMA ATT DEN UNDERBARA LIZA FYLLER 17 ÅR IDAG!




Söndagen den 25 Juli 2010

I söndagas hann jag inte lägga in någon inlägg heller..
Den dagen för exakt 10 år sen gick min farfar bort, så min familj och farmor åkte till graven med fina rosor och sen hem till min farmor för att äta och vara tillsammans.

Älskar dig fortfarande <3


Nu börjar hårdträningen!

Imorse var jag på gymmet klockan 8 och körde en halvtimmes "intervall"-träning på crosstrainern, svett..svett..svett! Sen åkte jag hem för att duscha och sen in igen vid halv 6 och va med på Body Pumpen och direkt efter det upp på hojjen för ett spinningpass! Kändes underbart :D För er som tränar eller vill börja träna på Norrtälje träningscenter så är verkligen ett STORT tips från mig att köra det hära "först BP sen Cy", det var riktigt skönt och man klarar att ge allt på båda :) Du vet inte förrän du testat, kom ihåg det!!!


Vecka 28, bättre sent än aldrig :)

Lite smått om vecka 28 dåra (;.. Jag vet att jag har varit rätt seg med att uppdatera så här kommer en liten, liten resume!

Måndagen startades med en hurtig morgonpromenix med min älskade moder, vi traska till öster Eka och tillbaka med fight mot alla äckliga bromsar! Påvägen hem såg vi några konstiga fåglar i en dunge som vi självklart vart tvugna att undersöka :) ! Det såg ut som strutsar och lät som någon med en väldans magont.. På eftermiddagen åkte jag in till Norrtälje för att träffa den söta Mumricken som jag inte träffat sen vi slutade skolan!! Saknat dig så mycket babe! Det blev inte så lång vistelse där för bussar (moppen inlämnad...som vanligt!), så jag tog bussen hem vid 3 och sen blev det en mysig och huuuur mumsig middag som helst hos kära grannen Mariss, Tackar för det!





Tisdagen var lugn, lillebror åkte till en kompis och jag, mor och far åkte ut på sjön :) Jag badade i havet första gången i år... OCH så hoppade jag från båten för första gången i mitt liv haha (; Börjar leva mitt liv mer riskfullt haha, men det var superhärligt och vattnet var magsikt <3 glitter, glitter!




Onsdagen
då jag tänkte, fan nu måste jag komma igen med träningen! Men först.. Vi packade ihop lite fika och åkte till mormor och morfar för att plocka med oss morfar ut på sjön (:, medans mormor och mamma hade mys i det fina lust huset! Adam och jag badade i de uunderbar vattnet medans morfar och pappa bara njöt av de fina vädret och utsikten från vår båt :)
Fram mot kvällen tog jag tag i min träning, det blev 30 minuter på våran jobbiga, elaka crosstrainer och så simmade jag 8:or i poolen;P Det blev bara 21 st men jag är nöjd och lite yr blev jag nog också ;)



Torsdagen var ganska tråkig faktiskt.. Simmade 30 st 8:or i poolen, var och snackade med träningscenter och bestämde att jag skulle leda spinningen på fredag (då jag egenligen skulle vara ledig för semester, men vi kom inte iväg).

Fredagen var yterligare lite hurtigare än de andra dagarna då klockan ringde 5.00 och jag rullade sakta, men säkert ur sängen. Dessa morna går på automatik.. Ur sängen, på med tränings kläder och mjukisbyxor över, i med en banan och ett glas mjölk, borsta tänderna n' grab the bag for NTC. Charlotte skjutsa mig och 6.30 drog vi igång hojjarna, puuuh! Inte mycket folk men då hade jag syn på alla och kunde pusha lite extra! ;) Efter frullerullen hjälpte jag CharlottenTotten att slinga och färga sitt hår och sen fick jag skjuts hem av mor och far för att förbereda en kväll med Tyra, Patrik och farmor :) <3












Sorry gullungar!

Igår flög dagen iväg, ingen blogg :/ Ska snart byta till min dator och fixa lite bilder så det kommer :)

Update kommer! lugn bara lugn ;)

6 dagar sen jag uppdaterade bloggen, i helgen ska det tydligen inte bli så bra väder så då kommer det en resumé om vad som har hänt den senaste veckan :) Jag mår iaf rätt så hyfsat bra.. Men det kommer vi till i helgen!

Älskar iaf min familj <3


Första gången på hela lovet...

... som jag har sovit ut ordentligt!

Jag vakna för 45 minuter sen, suuperskönt^^ <3

Inte dåligt samvete..

Jag har inte tränat sen i fredags, vilket är ovanligt för "det nya jag", som har tränat minst varannan dag sen den 20 oktober. Trots detta har jag inte dåligt samvete! Jag ska faktiskt inte träna på gymmet/cyklingen på hela veckan.. Men imorgon tänkte jag att jag skulle köra på crosstrainern några minuter om dagen, men det börjar imorgon ;) Jag behöver vila! Det finns inte så mycket man orkar i detta underbara väder, förutom att ligga och sola och plaska i poolen. Jag åker aboslut inte in till Norrtälje bara för att träna inomhus!

Plus att min moppe har pajjat så jag förlitar mig på dessa bastubussar.. Fy, usch, blä, uuurk!

Fast okej.. Jag gick på en morgon promenix med min moder i måndags en timme... Något jag aldrig gör om under denna årstid!


YES, YES, YES!!!

Nuuuu åker jag ut på sjön! sååååå underbart! lOVE!


....

Jag har gjort rätt mycket jag ;) Träffat den underbara Linda! Min älskade Liza kom hit och har sovit här, vi har badat, varit på loppis, spelat kubb mot grannen (ingen kommentar.......) , jag har trampat på en rostagg.. så jag har suuuper ont i min fot :'''(

hahah de va min update (;

Rubrikernas häftigaste rubrik. NYTT INLÄGG - snabbprognos...

Ska skriva en liten update ikväll! :) Händer mycket nu haha!

Jag mår iaf superbra! Förutom..... CLIFFHANGER;)


I said brrr it's cold in here!... Eller? ;)

Underbara, älskade mys väder! I love you so! Superduper mys med sol alltså :)

Idag har jag lett pass på ntc 6.30, grymt varmt i cykellokalen men det resluterar bara i mer svett och svett är bra, haha!

Jag har varit en duktig dotter och plockat undan massa hemma, dammat, vattnat alla blommor, rensat grusgången från ogräs, tvättat and so on! :)

har lite problem med att ladda upp bilder, dom är alldeles förstora.. Någon som har nått tips? hjälp.. Jag är iaf mästerfotograf - på bilden är min lillebror!



Jag är inte mycket för torsk, men det här slår det mesta!

Jag vill inte skryta... MEN! Fan vad bra jag är! Jag gjorde middag i tisdags :) här är mitt mästerverk!



Såhär gör du! portion för tre torskar
Ingredienser
Tre torskfiléer
ca 2 dl räkost/kräftost (en hel burk)
2 dl creme fraiche
Valfritt:
Tomat
Ost
Citron

Tillagning
Ha ugnen på 225 grader
Lägg torskarna i en panna
Blanda creme fraichen och räk/kräftosten och bred sedan över med jämt lager på torskarna

Som valfritt kan du lägga på tomat skivor, svamp, pressad citron, paprika etc. Helt enkelt det som faller dig i smaken! Till sist är det gott att strö över lite ost.

Skjuuuts in i ugnen i ca 25 minuter.

Till fisken serveras ris/potatis och en smarrig sallad:)

ojojoj, vilken fångst!

Efter en timme på gymmet gick jag ner på stan, köpte tre basic linnen på Lindex, 49.90 kr/st. Sen gick jag in på H&M och hittade träningskläder på rean, ett rosa träningslinne med brottarrygg för 75 kr och ett par långa svarta slim byxor men en touch av rosa för 150 kr! Helt otroligt för träningskläder ;p Får se hur länge de håller bara!

Imorgon blir det ingen träning alls, tänker inte åka hemifrån på hela dagen tänkte jag! :)

Update

Ajabaja, Elin! Jag loggar in på bloggen dag in och dag ut, men det blir inte så mycket skrivet.. Igår fick jag leda pass igen, ist för A-L :) Det gick ganska bra, men det var en bastu i cykelsalen! Guusch så varmt det var! ujuj... Idag ska jag bara ta det lugnt, vila.. Är fruktansvärt trött! Kanske fota lite? Ja, vi får helt enkelt se:)


Denna heta brud och jag såg på Eclipse i Söndags ;) ♥♥♥♥♥

Underbart att bo i Eka

Jag ska inte klaga någonting på vår lilla by idag :) Solen har varit strålande hela dagen, på termometern står det 47 grader i solen och närmare 33 grader i skuggen. Helt underbart! I poolen har vi 24.5 -  kanon för lite avsvalkning! Ligger i solen och lyssnar på Cornelius som sjunger på Spotify till sista delen av boken Tillsammans :)

Imorse väckte mammsen mig halv 12 och jag plockade ihop mitt och var på gymmet klockan 12, blev en timmes slit och en väldans massa svett!

Dagen har helt enkelt varit perfekt!



Suger musten ur mig..

Det är faktiskt lite kämpigt att gå upp klockan 5 på lovet.. Det erkänner jag!  Samtidigt som träningen blir gjord och jag slipper tänka på det, slippa ha i huvudet "fan, när ska jag köra.. vart är orken?" När jag kör på morgonen, vid halv 7 så tänker jag inte. Klockan ringer 5, rester sig fort upp ur sängen för att inte somna om.. Kläderna packa jag kvällen innan, drar på mig träningsbyxor, bh, trosor, tröja, strumpor.. Dom mysiga jogging byxorna åker på ♥
Tar moppen (idag skjuts av far), in till Norrtälje.. Låser upp träningscenter halv 6/kvart i, kommer in.. Tänder lampor, sätter på musik i gymmet, lägger fram frukost lapp, slår på datorn, äter min banan, in i omklädningsrummet... Fixar håret, på med spinningpjuuuxen, in i spinningsalen, sätter vattnet på "nedkylning, på med lite mysig musik, fixar belysningen, ställer in cykeln, på med bälte för micken.. Första kunden kommer!
06.25 nästan alla har kommit, står vid min cykel och hälsar kunderna välkomna.. Kollar om jag har några nya ansikten i salen som behöver hjälp med hojjen! 06.30 Sitter upp, ställer in basmotstånd.. Rulla axlarna - uppåt, bakåt och neråg. Musiken, det bästa, trycker igång!

Nu är klockan 22.33.. Jag är helt slut! Har sovit på soffan i 2h, ganska skönt faktiskt:) ska slå på en film och gosa ner mig i sängen, ännu ett träningspass i morgon.. Elin Hanna Birgitta Fors tar sig an gymmets maskiner ♥


Blomma jag fått av Emelie, miss u hun!

Underbaraste!

Charlotte är ju den gulligaste.. Jag fyllde år får några veckor sen, och idag fick jag är super fin fotlänk så nu har vi lika! <3 Säger ju bara... bruden som betyder lite mer de andra! <3 Taaaack stumpan!

Nästa vecka ser ut såhär:
Måndag Body Pump 18.15 RPM/Cy 19.20
Tisdag RPM/Cy 6.30
Onsdag RPM/Cy 6.30
Torsdag RPM/Cy 6.30
Fredag RPM/Cy 6.30
Lördag Gymmet 9-n
Söndag Gott och blandat (suprise, suprise!)

Jag måste tagga!!! En månad kvar.............

Mys-dag!

Poff, så va solen borta!
Vädret vi har idag är läskigt, jag bara väntar på åskan...

Idag ska jag fixa lite och sen lägga mig och kolla på en film, lite tur att de är sånthära väder... Annars skulle jag få ångest!



RSS 2.0