Rubrik, så boring är jag;)

Det är ju alldeles för fint väder för att sitta vid datorn om dagarna! :)

Jag spenderar så mycket tid i Norrtälje, på sjön, vid poolen och lite här och var ^^, varför ska jag sitta vid datorn då? Solen suger kraften ur mig, vilket resulterar i att jag slocknar nästan direkt när jag kommer in på rummet! Men det blir väl mer bloggande när skolan börjar :).

Jag tränar super mycket just nu också, eller det värsta börjar nästa vecka.. Jag ska försöka, verkligen försöka! att ta ett Body Pump pass i veckan för att få lite mer armar och rygg o massa annat, för jag tar nästan aldrig min tid på gymmet längre :/ älskar ju att cykla, hihihihihi!










































Shu solbränna

Jag borde uppdatera.. men jag sover hellre:)


Imorgon är det midsommar!

Längtar redan, konstigt nog? Inget jag brukar göra direkt.. Men det ska bli så underbart att åka ut på sjön, sola, fiska, doppa fötterna och bara njuta! Hoppas bara på fint väder, vore kanon om det var lika underbart som idag!

Dagen har spenderats i en solstol, jag har läst en kanon bok!
En bok som är värd att läsa!
Ungdomsbok, rysare!

Pressare!... amg.. blogg-fjortis?:S

Nu känns det som om det enda jag gör är att uppdaterar :o Men det är lite små roligt! :D Jag har några besökare varje dag, toppen!

Jag började läsa lite gamla inlägg och såg att jag la dit ett litet ordspråk eller citat på många, kanske lite mysigt att fortsätta med det? Jag älskar ordspråk/citat/dikter som man kan känna igen sig i och som verkligen låter bra!
Endå kan jag inte hjälpa att jag älskar Nalle Puhs citat;)



Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det.


Underbart med sommar!

Puuh, vad varmt det är! Men inte ska man klaga på det, det är ju verkligen underbart!

Idag var planerna att åka in till Stockholm, men icke! Sommarvärmen bad mig att ligga hemma och dega vid poolen ;) Stockholm tar jag an nästa vecka.



112, lätt att slå

Nu tändes en lampa på knoppen av skallen, hur går det för Norrtälje när det gäller 112?

Jag har hört om ett fall då en kvinna ramla och gjorde sig väldigt illa, då de runt omkring henne ringde efter en ambulans som inte kom förän 20 minuter senare.. Kvinnan omkom..

En man svimmade av, då omgivningen trodde mannen fått en hjärtattack ringde de ambulans, som inte kom på 20 minuter.

En person misshandlade ett djur, någon i omgivningen ringde polis som aldrig anlände till platsen.

Lyckat? Vart ska man ringa om någonting händer?




Kom inte för sent till det du vill komma i tid till.

Inlägget innan blev väldigt hastigt då jag var tvungen att dra iväg med min kära moder till Hargshamn, men så blev det! :) Jag saknat Emelie väldigt mycket, hur ska jag klara mig i sommar? Måste ses!

Idag ska jag och pappsen sjösätta båten, suuperkul! Har längtat ihjäl mig, konstigt nog, för att komma ut på sjön <3
Just, glömde säga.. Jag körde spinning imorse ;) Det var inte många där men vi tookkörde och det känns nu, träningsvärk i magen och armarna faktiskt :o Jag har testat på att köra med styret längre ner, just för att det ska ta mer på magen, men det känns ganska mycket i armarna också! :D

The Light of my day:
Ulrika som är en tjej som jobbar på gymmet, hon är min personliga tränare när det gäller gymredskaperna, frågade mig om jag hade gått ner i vikt. Woow, jag blev jätte glad! Det är så kul när människor märker, för det är inte lätt att själv se när man ser sig själv varje dag.. Då blir de stora förändringarna hur små som helst!


En dikt av Nelson Mandela vid hans invigningstal 1994

Vår djupaste rädsla är inte
att vara otillräckliga.

Vår djupaste fruktan är
att vi är omåttligt kraftfulla.

Det är vårt ljus, inte vårt mörker
som skrämmer oss mest.

Vi frågar oss själva:
Vem är jag som tror mig vara
briljant, storslagen och talangfull?

Egentligen,
om du inte är det, vad är du då?

Du är ett barn av gud.

Att du leker liten
förbättrar inte världen.

Det är ingenting upplyst med att
förminska dig så att andra inte
ska känna sig osäkra omkring dig.

Vi föddes till att manifestera
guds härlighet som är i oss.

Den är inte bara i några av oss,
den är i oss alla.

och när vi låter vårt eget ljus skina
ger vi omedvetet andra människor
tillåtelse att göra detsamma.

När vi är frigjorda från vår egen rädsla,
frigör vår närvaro automatiskt andra.

 

JAG SAKNAR EMELIE!

 




Enda gången du ska backa är när du tar sats

Jag, Elin Hanna Birgitta Fors ska lära mig att chilla grillen och ta dagen som den kommer. Vad kan gå fel? Lära mig att inte vara ett kontrollfreak, det blir som det blir och där med basta!


En ny vecka står för nya utmaningar

Usch, jag är redan vaken.. ska hinna träna innan jag träffar Ellen och Carro sen ska jag hem igen för att fixa fin, fint på rummet. Tycker det börjar bli dammigt igen! Datorns fel... Dammagnet:o!

Det är inte så mycket träning på veckans schema, det blir gym idag, cykel tis-tors för sen är det faktiskt midsommar:) Sen ska antagligen spenderas med massa mys med familjen om inte så blir det någonting annat, logiskt nog!

Här är mina gullungar<3


Happy birthday siz!

Jag har inte varit så jätte inne i att skriva här på länge så det blir som en liten titt på min vecka :)

Måndag: Tog faktiskt bussen in till Norrtälje, för en gångsskull! Klippte mig och gick lite ärenden på stan.
Tisdag: Det blev till ett rejäält spinningpass med Charlotte (; Första passet sen onsdags förra veckan! och det kändes verkligen hur mycket man tappar i konditionen på bara en vecka :o
Onsdag: Det blev till att leda ytterligare ett morgonpass och sen spenderades dagen med Charlotte ute på stadens sus och dus!
Torsdag: Ännu en sväng med buss till Norrtälje för att leda ytterligare ett spinningpass för Anders 12.15, det gick bra och så som vanligt (: Efter det träffa jag snyggingen Tilda och vi tog bussen till mig där jag hjälpte henne med en låt och sen kolla vi lite film och tog ett dopp i pool, grymt kallt!
Fredags: Dags igen för morgonspinning.. A-K ledde låt 1-4 och sen tog jag över låt 5-9, då när vi hade hängt ut ryggen på stretchen kom Linda in till cykelsalen med blommor och grattade mig på födelsedagen i förskott samt gratulationer för att jag klarade cykelutbildningen! Jag blev jätte rörd och som tur var så hade ja svettats så mkt så man såg inte den lilla tåren som kom! På fredagskvällen åkte jag till Tilda för att fira henne då hon tidigare fyllt 18 år i veckan och hon bjöd på god mat och trevligt sällskap! :) <3 Tog sedan bussen hem och slocknade ganska fort ;D<3
Lördag The Big Day: Familjen kom insjungandes på mittt rum med paket och blommor, jag fick jätte fina presenter och så måste jag berätta att jag önskat mig ett kors till födelsedags så fick ja ett jätte fint av min lillebror - love u! <3 Tack för alla fina presenter ja fått av alla :) <3

 

Och idag är det söndag, jag är sjuukt trött och tänker inte göra någonting alls! Hade tänkt träna idag men de blidde de inte! <3


Dansa, dansa!

Ett, två, tre fyra.. JAG ÄR EN PARTY MYRA!

Klart att jag är vaken nu, fick ett samtal från jobbet och så leda lunchpasset 12.15, alla är varmt välkomna!




It's true.

En riktig vän är någon som bryr sig och aldrig sviker.
Som man kan skratta och vara tyst tillsammans med.
Någon du kan lita på och som både lyssnar och tröstar.
En riktig vän kommer alltid att finnas kvar, i mitt hjärta.



Om ditt hjärta brister, laga det med Karlssons klister.

Lär dig livets stora gåta, älska, glömma och förlåta.

Letar som en tok efter en bra kalender/almanacka.. Men jag vet precis hur jag vill ha den så det blir så träligt då jag är så kräsen! Den som jag har nu är jätte dålig.. Det är en "en dag i taget"- almanacka, den gör så man blir väldigt förvånad när man bläddrar fram en sida och ser att det är prov!

Kom på spinning imorgonbitti med mig, 6.30 trampar vi igång! Om du är ny så är det bra om du kommer lite tidigare så hjälper jag till med inställningarna på hojjen! :D För er som inte är medlemar på Norrtälje träningscenter så kan man betala per pass!
Alla är varmt välkomna på en cykel tur, med picknick (frukost) efteråt för 30kr!




Hairspray

Idag har jag klippt mig, blev inte mycket.. Som tur var! Jag har varit en sväng på Ö&B - köpt en anslagstavla, var inne på Rusta för att köpa batterier till vågen men.. Tydligen var det bara vågen som inte fungera :s Måste köpa ny!

Imorgon ska jag och Charlotte spinna, känner att jag har varit lat de två senaste veckorna..

Btw, jag ska försöka att inte ha en bulle på huvudet på hela sommarlovet för att det sliter så jäkla mycket på mitt hår, så nu blir det bara massa flätor och om jag vågar så blir det kanske lite med utsläppt.. Jämfört med förut alltså! :D

Någon som vill hitta på någonting på lovet?


Godmorgon solstrålar!

Nu sitter jag här igen då, om en halvtimme så drar jag och Jossan till Norrtälje då jag ska klippa mig :) <3


Nattsuddaren ;D

Sitter nu, vaken x'D Glor runt på datorn som en liten zombie.. Josefin ligger i sängen o håller på med sin dator, ska nog somna snart (a)

Vi har kollat på Orphan, en sjuk film! Jag sitter spänd som en.. jag vet inte vad, med min nalle i ett hårt tag!

Dagen har varit jätte mysig, vi har ätit jordgubbar, pratat massa, skrattat o haft trevligt. Påtok förlängesen vi sågs :/ Hoppas det inte blir ett lika långt mellanrum tills vi ses igen<3

Imorgon ska vi ut och springa på stan så ja måste nog få lite sömn<3


Tallin Kryssning

I torsdags åkte jag med familjen till Stockholm för att ta båten till Tallin :) Det har varit jätte mysigt, en dag i Tallin då det tyvärr regnaden som sjutton! Nästan gång jag är där ska jag shoppa mer;) Men det blev inte underkläder och så köpte mor och far ett par skor till mig som jag ska få när jag fyller år (på lördag, glöm inte det!), tyckte att det var ganska billigt där!

Vi har ätit gott och haft det trevligt!

Lite bilder:













bjuder lite på mig själv:) orka inte ladda upp så mkt bilder för de tar sån tid! puss

Hurtigtutt!

Wohoow... Snacka om att jag var helt slut igår kväll! Onsdagen gick väldigt fort, vi var i skolan i en och en halv timme kanske?.. Sen tog jag sommarlov! Gick till Nightmare Outlet med Emelie och köpte leggings;D Sen hem och sola, badade med lillebror, läste och pluggade på RPM passet!

Blev inskjutsad av pappsen till NT och fick min moppe tillbaka:D Den hade dock inte blivit så mycket bättre... Kanske måste köpa ny! Sen åkte jag till NTC för att leda release på RPM 47 tillsammans med en annan instruktör och det gick ganska bra tycker jag :D Det var kul men jag var helt slut efter pga att jag ledde pass på morgonen (gick upp 5, ledde passet 6.30)!

Har blivit roligare att fota nu med en fin kamera:) <3

Drumdrumdrum!

What to say.. Har suttit på en matte lektion och gjort en jävla massa multiplikationsgrejer haha, men det var ju inte så svårt. Dock fick jag inget riktigt trevligt bemötande i skolan för att jag gick hem igår (Första gången jag går från skolan), Jag gick bara för jag inte orkade sitta på facebook i tre timmar o de skulle jag tydligen ha gjort:) Aja, missade ingenting så!

Ska snart ta ett lätt träningspass..

Alla som vill testa på det nya RPM passet 47, kom på release i morgon (9/6) klockan 18.20
Klockan 17.15 är det releasen på Body Pump! Missa inte! Blir tok-kul! :D

Sommar!

Blev som jag trodde, hade ingenting i skolan att göra! Så jag fick skjuts in av mamma, hon hann handla och sen åkte jag hem med henne ;D Jag har solat idag och lyssnat på musik! Hur skönt som helst :) Träning blir det i morgon ist tror jag, får se!

Jag har hur mycket myggbett som helst.. :(

Försöker plugga in RPM passet också ;D

Mitt rum atm :)

Fotat lite på mitt rum, är rätt stolt över hur det ser ut just nu :D Men det vore najs att tapetsera om, kanske blir ett projekt till hösten? Who knows! <3












Some more days to go!

Nu var helgen över, klart att den går fort.. Känns verkligen meningslöst att gå till skolan imorgon då jag är klar med allting, känns meningslöst att komma dit hela veckan! :( Men har laddat in mitt spinningpass på ipoden så ja får ta och plugga på det:)



A diffrent city every night

Veckorna går segt och samtidigt fort nu innan sommarlovet äntligen börjar! Jag har inte hunnit träna så mycket :/ Men jag har lett några pass så jag har inte varit en latmask hela tiden :) I torsdags var jag och en arbetskamrat;) till grönan för att se Scotts spela, huur kul som helst! Dansa och sjöng natten lång! Tack stumpan för jag fick följa med! Kom sen hem till NT och drog i oss en macka och sen slockna jag (a) Fick ont i mitt knä efter allt studsande med det var totally värt de :)

Har fått reda på mina betyg nu, eller några av dom och jag är riktigt nöjd! Men det ska bli oerhört skönt att få vila nu en hel sommar och slippa plugga.. Till höster börjar jag läsa till ingenjör, får se vart jag kommer med de!

Idag har det varit Custom Bike Show, såklart, sen en lite fuling med hemköpt kebabrulle! Som vanligt.. De första tuggorna var muuums, resten va bara må illa x'D Tänk att man aldrig lär sig!

Hade velat länka låten Billionaire från youtube, men ljudet var hur dåligt som helst! Så här kommer en spotify länk för den som vill:)

Billionaire - Travie McCoy feat. Bruno Mars



Stora-syster och Lille-bror :) ♥








Ny kamera!

Vi har skaffat en jätte bra kamera:) och äntligen fungerar det för mig att ladda upp bilder! Så nu blir nog inläggen lite roligare får man hoppas! :D <3


Pic by me :)



Tisdag 1 Juni

Now all them things that seemed so important well,
mistery they vanished right into air
Bruce springsteen, ur The River.

Efter att ha hetsat och kämpat med skolarbeten så går man bara och sover på dagarna? Har ingenting att göra i skolan och får inte gå hem (just in some cases):) Men trevligt! Imorgon är det friluftsdag.... Kommer inte vara peppad!

Jobbar i morgonbitti också för den som är sugen att köra ett spinningpass 6.30 på NTC (Norrtälje träningscenter)

Var inne på bibblan och lånade böcker idag:
Ska börja läsa denna :)





RSS 2.0