Earth Hour

Ikväll kommer familjen Svärd hit och äter fin middag och spendarar Earth Hour här med oss i Eka :) Ska bli kul och träffas igen, öven fast jag är jätte trött idag och i morgon blir vi av med en timme :/ ! Sucks!


Supermys kväll <3

Varit hos Ellen och träffat flickorna:) <3

4 koppar te, kommer kissa sängen!


Gud så dålig jag är.

Förutom att jag suger på att blogg så är mitt självförtroende.. Nu ska vi se... Borta??

10 Saningar om mig:
  • Jag är bra på att limma på ett leende fast jag mår.. ja du, skit?
  • Jag sover fortfarande med min älsklings nalle Pandis
  • Jag känner mig nuförtiden ganska misslyckad
  • Jag är nog färgblind eller för lat att ha lika färg på strumporna
  • Jag glömmer alltid vart jag lägger mobilen och får panik och hittar den ALLTID 5 sek efter
  • Jag har på tok för mycket saker på mitt rum som bara står dammar
  • 9/10 nätter drömmar jag mardrömmar
  • Jag snoozar minst en timme varje morgon
  • Jag har alltid önskat mig en åsna till födelsedagspresent
  • Varje gång jag går förbi en stor vattenpöl får jag en tvångskänsla att jag måste hoppa i den!

Så fint är de i Eka vid 5 tiden en onsdag som denna:), dagens
träning blev en promenad på 40 minuter och 60 min spinning.

Grattis i efterskott mamma! <3


Mums!

Mysigt va? Havskräftor, räkor, ost och skumpa:) Firade mammsen i lördags<3



Sitter och läser bloggar!

Synd att jag har så dåligt självförtroende!

Jag håller ju på att skriva en blogg vid sidan om, där ja skriver om va ja äter, tränar, när ja väger mig och massa sånt.. Men eftersom mitt självförtroende är så grymt dåligt när det gäller de så vågar ja ju inte ge ut den bloggen till någon för jag skäms ju för den jag är på ett ungefär.. Men de är kul att läsa andras som verkligen rasar i vikt och ja blir så glad för deras skull fast jag inte har en aning om vilka dom är:o Men det är så häftigt hur man kan se förändringar om man kollar tillbaka i deras bloggar!


Puss Elin

...

Jag vill inte, inte, inte, inte vara tjej!

Hej mensvärk!

Vaknade i morse, va upp och käkade en timme, gick o la mig med en treo. Nej, jag är inte pigg? Ja, mina ben känns som spagetti. Ja, jag har ont i magen. Ja, jag har ont i svanken. Nej, jag är inte på bra humör.

Lägga mig i soffan och gosa ner mig med Gustav och kolla på Patrik 1,5


Skön fredag!

Hur trevlig som helst, fick ju sluta en timme tidigare? tränade efter skolan, gick super! :) <3


Latis!

Jag börjar bli lite dålig på att blogga men det är bara för att jag bloggar på en mer personlig vid sidan om och då har jag ingen ork att blogga här också haha, tycker inte att det är så jätte roligt om man säger så!

Idag har det varit chill, vi gjorde inte så mycket första lektionera.. Efter lunch gjorde jag mitt sista matte prov i matte A och sen drog jag hem! <3


punkt.

ångest

Jag hatar AutoCad

Bajs, de är sååå boring !! Jag vill inte !!

Trött på blogg

Det är inte så skoj? Jag har fullt upp med annat.

Grym huvudvärk, toppen!

Sitter på mitt mörka rum och huvudet dunkar som faan, hur irriterande som helst!

Mormor, morfar och farmor är här på middag, mys :) <3 Har ingen lust och skriva? fingrarna hänger inte med.. Nu har iaf min mobil börjat fungera och ja sitter och lyssnar på musik, gamla favoriter <3

Flummiga Fredag, eller?

Jag var helt sänkt efter spinning igår morse men läste ett kapitel ut min "underbara" engelska bok - flyga drake (svensk titel), sen hade vi idrott som jag totalt skrattade mig igenom för alla gav sånna konstiga kommentarare att de bara bubblade och jag förstörde nog några bollar för laget haha, vi vann iaf x'D (vollyboll), :D ! Efter de var de svenska då alla var lagom trötta, t.o.m päivi va lite flumm. Sen blev det till Arbetsmiljö och säkerhet som Emelie tog sig igenom med att göra nyhetprogram och flumma runt hahaha, vi skrattade oss hela vägen till busshållplatsen till coop med bajsfredag och fela och fena och jag vet inte vad hahah! Tur att ja kan sansa mig, annars hade jag stått som ett fån och fnissa för mig själv haha! På kvällen slocknade jag hur tidigt som helst o.O haha ogusch vilken fredag, ett gott skratt förlänger livet!

Mumrick


Tralala!

Nu sitter jag i skolan, har precis haft genomgång på ett prov, då de visade sig att jag klarade genomgången... DÅ SLAPP både jag och victor att göra provet nästa vecka :D najsbajs!! :D Jag har rast nu och ska snart börja plugga på kapitel 4 i mät och reglertekniken ^^, hoho! Idag ska ja plugga lite på matten och naturkunskapen när jag kommer hem men mest ta det lugnt :) <33


Puss och kram !

Home sweet home :)

Kollade nyss in min blogg, shit va lite de vart med mobil bloggen :o kändes som om jag skrev mycket mer hahah! Idag har det varit chill, har tränat en sväng på eftermiddagen sen åkte jag till mammsen:) Nu sitter jag hemma och ska snart dra igång och plugga lite!

Min mumsiga middag! <3

Mobil bloggen!

Nu sitter jag i skolan:) jag fick skjuts av min kära granne i morse, jag tackar! Hur skönt som helst att slippa gå och det var värt att stå och vänta på bussen några minuter extra! Dock blir jag irriterad på så många snorungar som får skjuts till skolan för att det är några minusgrader och dom inte har så långt som jag har att gå till bussen:o?! Men jag är väl bara lite avis antar jag hehe:p (a), nu på morgonen har jag en timme matte och sen två timmar naturkunskap..... Hur kan en sån kort dag vara så hemsk? :s sjukt.. Menmen! Efter skolan har jag bestämt mig för att jag ska spendera minst en timme på gymmet och sen måste jag hem och plugga på regler tekniken o.O <3 Puss på er<3 det är inte många som läser min blogg men jag blir rå glad när jag ser att antalet stiger lite då och då:D jag får ta och ladda in lite bilder så den inte blir så tråkig..! PUSSPUSSPUSS!!

Hahaha, bästa dagen ever!

Jag var hur deprimerad som helst imorse, SKOJAR INTE! så andra rasten så började Alex och Dan och bråka som fan och hade ner våran nya kaffemaskin och lärarna dampa loss och de sprutade vatten över hela "ingången" hahaha, !!! Jag måste ju säga att jag har aldrig sett gossarna så pass rosenrasande x'D Sen så skulle jag låtsas att jag kastade vatten med emelies vattenflaska i ansiktet på Edvard... HAHAH!! va fan glömde jag inte då?? XD JAg glömde stänga så att det inte skulle komma nå vatten! nååja, jag fick mig ett riktigt gott skratt och de blev ingen payback eller? Hur bra är inte de liksom! Toppen! Sen höll jag i spinningen på idrotten, vi körde bara 6 låtar men de gossar som var där kämpade på och det var roligt:D Sen har jag och mamma varit hos mormor för och säga hej , de v amysigt (: Mommie och moffas kisse högg mig hela tiden i fosingarna men inte gör de nått ;p Sött!

Ikväll är jag jätte trött och ska se på Saltön med modern och sen krypa ner i sängen och sussa, det ska bli underbart :) <3

Gammal och saknad bild :/ Saknar alla flickorna! <3





Grattis pappsen!

Idag fyller pappsen år :) Han har fått tre snygga par kalsonger, en burk hår vax och ett hemmagjort present kort på ett fint sommarlinne och en solhatt till Egypten ! : D Och lite lotter som han inte vann någonting på :/

Nu sitter jag, mamma och morfar i soffan och kollar på Vi hade ialla fall tur med vädret igen, på nya tvn såklart! en Philips 42" med ett biosystem, huur fint som helst! <33 Och en fin tvmöbel som helst!

                                          Här har vi min pappa! GRATTIS!



Ångest för skolan på måndag :/ Jag vill inte!! Varför måste loven vara så korta? :(((((



Sommarjobb, sommarjobb!

För någon dag sen skickade jag ut 36 ansökningar om sommarjobb, men det känns sådär? Jag hoppas fortfarande på flyg fyren men man vet ju aldrig, det var ju hur många som helst som sökte och dom lär ju inte välja så jätta många o.O Det är tre stycken som har hört av sig och sagt att antingen måste jag vara 18 eller så har dom redan sommarjobbare/ är inte i behov av mer personal.

Men jag håller tummarna, hur ska jag överleva en sommar utan pengar???????


When I say jump, you say how high!

Det snöar ju hur mycket som helst?! Vad är grejen? :S, jag tror att mamma och pappa är ute och skottar nu, vilket är ganska onödigt för de är näst intill storm i Eka idag:(!

Dagen planer vet jag inte så mycket om, eventuellt ska vi köpa tv och kanske åka och köpa en soffa på lilla essinge. Själv så måste jag skriva en svenska recention och plugga på mät och reglertekniken så jag slipper stressa med det på söndag kväll :) Ska skicka in en film recetion om "Remember the Titans" innan måndag också :p

Idag har jag ett stort dilemma, träna eller inte träna? Jag vill inte träna om det är så att jag ska hjälpa till att bära soffan idag för då kommer jag att vara helt slut. Men jag vill träna för att jag inte kommmer köra spinning på fredag? :/ Blöööh !!

Fortfarande inga bilder

Inge bilder = Tråkig blogg!

Out of pictures..

Jag har inte så många bilder att lägga ut men de ska nog komma några någon gång :)

Imorse körde jag morgonspinning, de va rå skönt och kul :D Snart kommer ett nytt pass börja vilket är ganska synd för jag tycker att låtarna är bra nu! Efter så duscha jag, käkade frukost på ntc och satt i massagestolen:D vilket var råå najs! Hur skönt som helst! Sen åkte jag till farmor och sen lunchade vi tillsammans med lillebror:) När jag kom hem så skottade jag lite fint för att vara snäll mot mamma och pappa, jag skottade t.o.m fram till veden :o Men de syns väl inte nu antar jag, så mycket som de har snöat:(..

Puss och kram! <3

I'm just alright

Jag var kanske lite frustrerad imorse, men jag hade en dålig morgon och självförtroendet var väl inte det bästa.. Men det är helt okej nu :) Jag spenderade 1h och 45 min på gymmet och i morgonbitti ska jag på spinning (jag vet att de e lov och att jag ska sova), råå najs! :D Blir ingen spinning på fredag morgon för då är mammsen och pappsen lediga men kanske drar och kör själv(: Fick låna skiva av Päivi över lovet så jag måste ju iaf köra en gång! Nu ska jag snart lägga mig och sussa, jag och lillebror ska luncha med farmor i morgon också <3

Every day holds a dream

En dröm att kanske kunna flyga? En dröm att kunna teleportera sig... Men åh nej! Är ska de knatas och knatas, inget annat än knatas! Oh lord om ja ska behöva gå till den dära bussen i flera år till kommer jag att ruttna!... Men det är bara 1½ år kvar till jag kan ta körkort.. Måste tänka positivt:) *Positiva tankar, positiva tankar, positiva BLALBLABLA*, Jag kan ju inte tänka positivt de hära vädret, jag blir ju galen! Bussen går 11:52 från svanberga norra.. Får ta ut min ilska på gymmet och låta de positiva tankarna flöda igenom stretchingen:) (?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!)


Underbara Ella;D

Då var måndagen över då:), och det gick ganska fort! Jag har ändå hunnit med att fixa fint i köket och plockat lite (mitt rum ser fortfarande ut som ett bombnedslag), jag har träffat den underbara Ella, önska dock att vi kunde ses längre :/ och prata skit :D höhö ^^ Men vi får träffas snart igen (: Vi såg på Fame och The one and only.

Imorgon ska jag försöka fixa på mitt rum och åka in till gymmet för att träna någon timme eller två :), btw... träningsvärken från gårdeagens Body Pump brännner! Fast inte lika mycket som sist^^


Japp, här har vi underbara Ella! <3



Hemma (: <3

Sitter hemma och väntar på klockan ;p ska fixa lite på rummet och hänga tvätten ^^ Ikv ska jag in till Norrtälje och träffa Ella och vi ska ha liten film kväll, ska bli suuuper mysigt !:D <3
Gamla bilder är vad alla gillar ! :D prtsc-sysrq - död sen låångt tillbaka! lika så min fina skena :(

RSS 2.0