Baahho!

Hur meningslöst som helst om jag får säga det själv!
Har suttit i skolan i snart 3h och inte gjort någonting för att jag är klar med allt, det är bara till att ruttna 2h efter lunch också då, kul! Verkligen rånajs. NAT!

Spinning 15.30


Helgen har varit sjuk!

Jag har varit på en kurs för att utbilda mig till instruktör :)

LÖRDAG
11.00 Introduktion
Spinningpass 
Lära oss om hörnstenar
LUNCH
Mer hörnstenar
Race of Truth - Värsta jag har varit med om, sjukt jobbigt! Men jag är stolt att jag kalra de
Summering - avslutning med lite snack

18.00 Hemgång

Morfar och pappa hämtade mig på stationen efter jag suttit i bussen inklämd i ett hörn mellan massa partynissar (;
Under hela kvällen så pluggade jag in låten jag skulle framföra på söndagen.

SÖNDAG
09.00 vi presenterade våran låt, min var sist och det gick RIKTIGT DÅLIGT :o 
Lite hörnstenar och respons på vårat framförande där vi fick speciella saker att tänka på 
LUNCH
kvalitetssystem som instruktör
Vi fick hjälp med hur vi skulle göra för att få ett bättre framförande för nästa presentation
Presentation nr.2 gick jätte bra för mig, allt satt huur bra som helst tycker jag! :D
Summering - vi pratade och vi fick reda på om vi klarade det eller inte....WOWOOOH! JAG KLARA DE!:D:D

Hemgång

Gick till träningscenter sen och hoppa och studsa av lycka med Charlotte:D YEEEAH! Jag har huuur överlycklig som helst! Så grymt stolt över mig själv :D Nu ska jag se om jag kan plugga in hela passet till fredag för att köra jääärnet, oh mama... Vilken helg! Svett och tårar...



Tudiluuuluu!

Everything is so good right now, I feel like a new person!

Haft en toppen dag med skola, jobba, Charlotte, lunch, mys! Kan inte bli så mycket bättre :) <3
Blir till att sova snart och i morgon är det spinning som vanligt!

Puss


SHOPPASHOPPA!!

Det som har inhandlas är :
1 blå sportbh
1 rose sportbh
2 svarta tränings byxor
1 limegrönt brottarlinne
1 rosa/orange va man nu ska säga brottarlinne

Mammsen köpte en jätte snygg Nike träningsbag! :D TACK!<3

Puuuh, vilken tur!

Smarta jag kom ju på att det inte var någon spinning idag, innan jag åkte till gymmet denna gång ;) Det blir chillkväll och så får jag ta och åka in i morgon kväll och köra:) <3

Söndag, skolan imorgon!

Idag har jag ingen lust till någonting känns det som, det blir en sväng till Trehörningen och ett spinningpass 18.10 ikväll :) Är inte taggad men jag tränade inte igår så då blir det idag istället, jag tror inte att jag kommer hinna träna i morgon heller!


Hur skönt som helst med långhelg!

Körde spinning igår, det gick bra ^^ Och var såklart kul! Sen träffade jag underbara Ellen på eftermiddagen<3 Vi gick runt på stan, kollade in marknaden, tog en korv och gick sen hem till henne! Jag somnade nästan i hennes säng :( Har faktiskgt lite dåligt samvete för att jag var så trött, men jag kunde inte hjälpa det.. Gick ju upp klockan 5 :o

Idag skulle jag träffat Josefin, blev inte så.
Jag fick mycket annat gjort, köpt lite ramar/tavlor till rummet, slipat och grundmålat en bänk och nu sitter jag bara och kollar på tv - har varit ute hela dagen och är trött haha!

Skönt att det bara är lördag!

Puss och kram!

Underbara Ellen - bilder från vintras -10!





Träna, träna och åter träna!

Jag ligger i hårdträning! Ska på kurs snart där jag måste visa vad jag går för, så nu kör jag så de bara åångar!! Jäklars!

Imorse var det morgonspinning som vanligt, trodde seriöst att jag skulle tuppa av! Haha, men det är bra att man pushar sig själv, hade ju inte kämpat så hårt om det inte var Anna-Karin som ledde - hon peppar som sjutton! Hur kul som helst! wie :D Sen en naaajs och VÄLFÖRTJÄNT dusch, puuh, lite spackel och sen frullerulle ;)

Nationella prov - ingen kommentar.

Arbetsmiljö provet - Yeah, där satt den! BOOYAH!

Efter skolan dorg jag ner till Treat och fixa en tid för noppning och färgning av ögonbryn - det blev en timmes väntan i NT. Jag Gick runt på stan, träffade folk jag ville träffa och inte.. Köpte ett par vita och ett par svarta sommar byxor:) Mys! Börjar bli varmt med heljeans nu!! Skulle gå till bibblan och låna en bok men det kunde jag ju bara drömma om haha! Där var det fett tomt (; Efter pianot - som inte gick bra, jag blev väldigt irriterad, så åkte jag hem :) Idag ska jag bara ta det lugnt och funderar starkt på att jag ska ta ett rejält gympass i morgon lite kompenserat med lite spinning kanske?? Vi får se vad jag orkar och har lust med :)

Gjorde min dag lite bättre -
En god frukost med trevliga och roliga människor,
ETT GOTT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET!


Kom till NTC på fredag 06:30!!

Nu var det ett tag sen jag var här (: har inte riktigt haft tid! Det har varit mycket med träning, möten, skolan, livet :) Jag ska jobba lite i sommar iaf, på spinningen! Ska bli kul!

Det känns som om det är mycket med skolan nu, även fast jag inte riktigt har någon ork att plugga.. Men det går, snart är det ju ledigt några dagar:)

Imorgon är sista skoldagen denna vecka, rå najs! På torsdag ska jag träna, plocka lite på rummet och fixa.. Shoppa behövs en sväng också! Fredagen kommer antagligen spenderas med den snygge Ellen Kasholm <'3 En brutta jag saknar hur mycket som helst! Hoppas det blir av ;D
På lördag kanske jag ska träffa Josefin och då har vi eller jag planerat att det blir lite fika, film och massa tjej-snack ;D men vi får se! Förutom det så ska jag träna en heldel, jobb på fredag morgon.. Vilket betyder att det vore hur roligt som helst att dom som är medlemar på Norrtälje träningscenter (om inte? BLI DE!!;D), kom på morgon passet klockan 06:30 drar vi igång på fredag morgon! Hur kul som helst, kom, kom kom!! :D

Nu ska jag plugga lite inför arbetsmiljö och säkerhets provet som är i morgon:) Det är även nationella i matte, men det får helt enkelt gå som det går! :) Rätt säker att jag klarar det iaf :)


Juste - Jag klarar mig inte utan musiken just nu! Räddar mig!

Haft två toppen dagar:) <3

Tisdagen började hemskt med nationella prov i engelska, som inte gick allt för bra!

Efter skolan försökte jag iaf tagga till för gym, men var inte på topp :/ längesen ja var det på att gymma nu.. Tycker det är ganska tråkigt! Känns inte alls som om jag får ut lika mycket på det som jag får på spinningen. Men det blev iaf 1½ timme :)

Sen gick jag runt på stan, hittade som vanligt ingenting att handla men det var inte direkt en katastrof! Behövde ju inenting speciellt:) Jag åkte sen hem en snabbis och sen tillbaka till Norrtälje igen för att träffa Caroline, Linus, Malin, Jossan, Jossans Niklas och Brasken (: Det var trevligt att träffa alla igen, även fast jag saknade några som inte kunde komma väldigt mycket! :/ Vi käkade middag på Pizzeria Arenan och sen gick vi till Roslags där vi snacka lite innan vi såg musikalen Alice i underlandet, som min lillebror var med och spelade i. Det var bra! :) <3

Idag då, gick upp kvart över 5, slängde på mig massa varma kläder och tog mitt pick och pack mot Norrtälje, första gången som jag fick skrapa bort frost!  Hahah, men det var inte direkt varmt i morse! Klockan halv 7 satt jag på "ledar" cykeln för att få alla igenom ett jobbigt spinningpass, precis som första gången jag körde så var alla toookduktiga! Då är det kul att köra! Efter det en väälförtjänt dusch och frulle på gymmet och sen gick jag och en brutta som heter Charlotte in i lekrummet, jag somnade nästan i soffan, kan ju inte hjälpa att jag var helt slut! Sen bar det iväg till Charlottes dotters skola där det var uppvisning som jag följde med på, dom var duktiga! :) Sen blev de lite små stressig mot skolan då ja såg den underbara Ella som jag bara kände att jag var tvungen att säga hej till för henne har jag saknat så oootroligt mycket! Snygg som hon alltid är snackade vi lite och sen så skolan för mig:) Dagen gick fort, jag var hem en sväng på lunchen och sen efter skolan så hade jag piano som vanligt :)

Senare ska jag skriva ett inlägg om hur förbannad jag är på folk som inte kan köra bil! :D


Wohow!
Börja träna på Norrtälje träningscenter vid busstationen och kom på mina morgonpass som jag ska hålla nu i maj och ev. lite under sommarlovet också! :D Tider och datum som är bestämda är:
Fredag den 14/5 kl. 06:30
Onsdag den 19/5 kl. 06:30
Fredag den 28/5 kl. 06:30


Wohow (; <3

Jag har väärsta dunder planer för mitt rum! :o
Jag vill sätta upp datorn på sidan av bordet (så den hänger och slipper ligga på bordet)
Jag vill ha en glasskiva på bordet så jag kan sätta foton under över hela bordet så jag kan ändra när jag vill
Jag vill få upp en anslagstavla, helst whiteboard så jag inte glömmer massa
Jag vill ha en hylla högt upp på väggen där jag kan ha böcker
Jag vill ha en hörnhyll vid fönstret
Jag vill sätta mina tavlor på lite snyggare ställen
Jag vill ta ut min bokhylla
Jag vill sätta upp mina högtalare på väggen
Jag vill ha en helkropps spegel där bokhyllan stod förut!!!
Jag vill ha mer belysning
Jag vill ha en krok i taket som hänger ner där jag kan hänga lite väskor och kläder
Jag vill ha en datastol med hjul så jag slipper sitta på en vanlig köksstol (;
Jag vill ha en till hylla i mitt sminkskåp
Jag vill ha mer förvarings lådor

Ska försöka fixa allt detta innan sommarlovet!! :D Hahah, hoppas det går ;D



RSS 2.0