Attans!

För sjuk för att träna men för frisk för att ligga hemma? DAMN!.. Nu har fröken inte tränat sen i måndags.. Bitter't!

Har iaf haft en underbar start på dagen!:) Kusinvitamin kom hit med vovven och fick gick en liten promenad på Ekas vägar, avslutningen i Eka blev en varm kopp te och sen bar det iväg till Norrtälje! Vi tog en fika på Cafe Tullen och åkte sen upp till Tullen (mammsen) för att kolla läget (: <3

Ledig varje fredag, underbart <'3

Någon som vet nå super-magi-trick på att slippa förskyldningar eller bota en? :/ Har inte tid med detta!!


Suuupertrött Elin!

Snart ska ja nanna kudden, ska försöka vara vaken någon timme till så ja slipper vakna 6 imorgon :p Idag har jag kört ett spinningpass, testat på Body Step som var awsome!.. Men svårt :p Inte lätt att hålla kolla på fötterna direkt! Jag har varit med på ett kort och underbart Yantrapass som gjorde kroppen varm och gosig, men innan de fick ja en energimassage av Emelie - PRECIS VAD JA BEHÖVDE EFTER DENNA VECKA! :) <3

Imorrn ska ja plugga lite matte och hitta nån bra film att gosa till ^^ Behövar få slappna av lite :p Nästa vecka kör vi igen, skola och träning! Men inte så mycket träning som denna vecka :p Det som är planerat är spinning på måndags, onsdag och fredag och sen vill jag gärna vara med på lite afropass då de är Jennys sista vecka så den måste man ju ta vara på! :)

Nu blir de nog en film och sängen ( :



Puuuh, första tuffa skolveckan är nu över!

Började skolan i måndags så har inte hunnit uppdatera någonting :/ Jag har även tränat påtok för mycket vilket känns ordentligt i kroppen nu, har ett pass kvar denna vecka sen ska jag ta det väldigt lugnt veckan efter :)

Imorgon, lördag, är det ett suuperconvent på Norrtälje Träningscenter där vi släpper lite nya releaser. ALLA ÄR VÄLKOMNA för att köra lite pass, kostnadsfritt :)

Dagen börjar med mig klockan 10.00 i spinninghallen eller om man är sugen på Body Combat i gruppsalen, kolla in hemsidan för ytterligare pass och föreläsningar!

www.ntc.nu


RSS 2.0