Nu har det gått ett år!

Jag har varit utan godis, läsk, ostbågar, popcorn, kaffebröd, glass etc.

Jag måste erkänna att jag är sjuuukt stolt över mig själv :D Nu har ostbågarna stått framme några timmar för att gotta till sig och för bara 5 minuter sen bestämde pappa och jag att jag får köra ett år till för ytterligare en peng!

UTAN TVEKAN, JAG TAR DET!

Ett år till, godisföbud :) <3


Detta har hänt nu i veckan!

I måndags hade vi "lilla"-julafton nummer två hos farmor tillsammans med Patrik och faster Tyra <'3
På kvällen ledde jag spinning, superhärligt som vanligt!:)

På tisdagen gick jag upp tidigt, jag åkte till gymmet och stod 40 minuter på orbitreaken och sen gick jag till sjukhuset för att prata med en dietist, har vairt där en gång tidigare.. Helt okej :) En gång kvar i mars och sen ska jag inte gå där nå mer.. Man måste ju testa allt innan man är 18 och allt börjar kosta!
Sen åkte jag till mormor och vi bakade ett smarrigt bröd (kommer komma in på recept på "matbloggen - http://eulienfoerz.blogg.se/matdagbok) och så virkade vi!
På kvällen körde jag gladiator, heeeeeelt sjukt var det!!!!! Ja, träning är underbart.

I onsdags ledde jag morgonspinning, vi körde till och bytte ut till lite gamla låtar och snart kommer ju nya passet!! Det är release convent den 15 januari på Norrtälje Träningscenter! Efter spinningen var jag fruktansvärt hurtig för jag drog mig in 20 minuter på gymmet och sen blev det en lång frulle innan jag gick och la mig på en resa till gran Canaria i 16 minuter (fusksolning är bra för kroppen?), helt underbart! Precis som stjärtvärme för hela kroppen.
Sen blev det en tripp till Stockholm med kusinen :) Vi skulle storshoppa på rean, jag kom hem med ett par trosor för 30 :-, JAJA! Jag hade iaf en super rolig dag <3

Idag är det torsdag, jag har inte gjort någonting :) Förutom middag! Recept finns på "matbloggen" (http://eulienfoerz.blogg.se/matdagbok), det är en kyckling med röd curry :) På middag hade famlijen sällskap av våra kära förra grannar, Kjell och Gunilla. David var också här och käkade, en kompis till Adam, som är som en i familjen :)

Mormors älskling Micke var med och virkade :) <3 



Min pangstarka middag:)




Här har vi en början till "Mat-blogg"

http://eulienfoerz.blogg.se/matdagbok


MAT/TRÄNINGS-BLOGG

Från och med i morgon ska jag börja riktigt ordentligt med att se vad jag stoppar i mig för MAT, och så tänkte jag följa mig själv genom att skriva vad jag käkar och hur/när jag tränar :) Är man intresserad av att läsa om det, kanske få lite mattips eller ge mig lite mattips? Så kommer jag att länka detta imorgon :) <3

OH GOD! GIVE ME SOME STRENGTH


Ris och Ros, Hissa och Dissa, Peace and War, Beröm och Skäll..

Nu har jag varit dålig på att skriva igen så jag tänkte sammanfatta lite :)
Vill man höra det som är bra först? Eller.. ? Äh! Nu får det bli så.

Ros - Hissa - Peace - Beröm
Onsdagen är perfekt att börja med inom denna "ros"-kategori och även beröm! Avslutningen i skolan var super! Våran underbara Elevrådsordförande (?) Emma hade fixat ihop så vi kunde ha Pepparkakshus-tävling där vinnarlaget fick varsin biobiljett, "rumpa-mot-rumpa/hand-mot-kind" lekar då 1:orna tävlade mot 2:orna och 3:orna där det efter en hård kamp blev oavgjort!

Dan' före dopparedan' var jag och bror ute och yrde i lilla Norrtälje för att få tag på de sista klapparna!

Den väntade dopparedan' kom sedan efter många om och men. Jag hoppade upp ur sängen halv 9 för att fixa mig och komma igång i huvud och kropp, tomtespinningen närmade sig! När klockan slagit 10.00 satt jag på cykeln med min tomteluva och många, väldigt många härliga människor framför mig som taggade till på ett spinningpass! Vi fick även en extra grymt härlig låt av Anna-Lena, superb! Detta görs för att man ska kunna äta julbord.



Innan Kalle anka åkte jag och pappa in till Norrtälje för att hämta farmor och tända ett ljus för farfar :) <'3



Ris - Dissa - War - Skäll
Efter att ha legat i sängen/soffan hela dagen för att ingen i familjen hade ork att hitta på någonting dagen efter julafton så fick jag mail från Hermods (där jag pluggar Fysik A). Jag har lagt ner hur många timmar som helst på detta uppdrag som innehöll 8 st uppgifter som jag löste och skickade in. Det blev 7 st datorskrivna A4 samt 5 st datorskrivna A4 på en laborationsrapport på EN labb som innehöll 6-8 st små labbar. Jag fick iallafall tillbaka mitt reslutat vilket var G. ETT G?! Finns inte en chans att jag ska vara nöjd över ett G efter så många timmar och så mycket stress.


Vilken bra dag, helt otroligt : D Taggad för morgondagen!

Oboy viilken dag!
Träffade mina söta kusin på stan (: , träffa också Josefin!! Heeeelt otroligt! Grymt längesen ja träffa den bruden <'3 Blev en timme på bibblan med massa snack, behöver mer tid för sånt <'3

Träffa min förra granne en sväng på Träningscenter också (: Nu måste jag fixa kort och skicka på mig och lillebror :D Det kommer!! Lovar!!

Skulle köpa lite julklappar, visst blev det några :) Inte mycket, glömde inte bort mig själv heller! Jag fick lite trosor, tackar! God Jul!

Efter ett supertufft Gladiatorpass ska jag se den svenska serien (del 2/3) på 4:an nu klockan 21.00, sen blire en dusch för att dyka ner i sängen :) <'3

Avslutning i skolan!! SJUUUUKT SKÖNT!:D

Leder även spinningen i morgon kväll kl 18.00 på Norrtälje Träningscenter. Det kanske är någonting som passar dig? TESTA! :D



Ja lillebror.. Vad önskar du dig i julklapp?



Det är som det är och det blir som det blir. Ren fakta.

Helt otroligt att det är folk som är inne och kollar här tycker jag (: Men det är mycket trevligt : D Wiieho!

Idag är det avslutning för många skolar, såklart inte för de lilla Teknikgymnasiet!
Vi har avslutning i morgon ..

SL svek mig igår kväll, det har hänt förut.
Buss 637 skulle gå från Svanberga norra 18.08 igår.. Men icke! Jag stod vid min lilla busshållplats 18.00 och väntade.. Klockan 18.26, när tårna domnat bort och det var frost lite här och var, så ringde jag hem för att få SL:s nummer.


Ringer SL:
(massa alternativ)
- du ligger nu på plats 2 i kön
en minut senare
- du ligger nu på plats 2 i kön etc.
åtta minuter och tjugotre sekunder senare
- "Hej och välkommen till SL:s kundtjänst, vad kan jag stå till tjänst med?"
- Hej, jag heter Elin och..
- "Hej och välkommen till SL:s kundtjänst, vad kan jag stå till tjänst med?"
- JO, HALLÅ, JAG HETER ELIN OCH..
- "Hej och välkommen till SL:s kundtjänst. Jag hör inte dig just nu, var vänligen återkom senare."
-NEEJ VÄNTA, DU KAN INTE LÄGGA PÅ! JAG FRYSER!!
Samtalet avslutas.


Tack SL, Tack Sony Ericsson.

Tuur att jag tog modet till mig och gick till Jan-Emanuelsgården för att låna en telefon och så var dom så snälla att jag fick åka med in till Norrtälje för att leda spinning :)

Som sagt, det är inte lätt när det är svårt!



Ny vecka, nya tag!

Jaa, nu är det inte långt kvar till lovet! Så underbaart! : D <'3 Dagarna som kommer nu är bara mysdagar, har ingenting speciellt att göra i skolan, bara segar runt!

Jag leder några kvällspass nu under lovet, om det är någon som är sugen :) <3 Finns schema på roliga pass Norrtälje Träningscenter (www.ntc.nu). Tips! Kilar du in på Träningscenter så kan du köpa en lite julklapp till någon när o kär (;

Har handlat julklappar till mor och far idag!!


Saknar Liza, grymt mycket nu! :( .. <'3



Igår var blogg.se helt of road!

Men nu är det bra igen :) ska försöka skriva ett intressant inlägg i morgon!

Kort sammanfattning om dagen:
träning 1 h 40 min
bowling
äntligen klar med fysikrapport


En ögonsten, en solstråle, ett hjärta <'3

En som dissar mig..


Elin blir ledsen på Hermods, Elin klarar inte fysik på Hermods :(

Jag har köpt en docka, en fin docka.
Jag väljer att döpa dockan till Hermods.
Dockan kan grillas i brödrosten ikväll.

Rädda Hermods, död eller levande.

Njae, jag väljer att passa på det :)

(iaf någon inte förstår, jag är inte seriös. Bara med de att jag failar!)



Åååh, fail!.. "#¤¤&/KSFGH=%&/ - Hejdå tisdag, Hej onsdag!

Hej, det känns som om jag håller på att tappa gnistan.
Hejdå

Random bilder blir det aldrig för mycket av.



Idag är det söndag, vad har dagen att bjuda på?

Imorgon börjar sista fulla skolveckan innan det efterlängtade lovet! 
Men först ska jag försöka ta vara på söndagen (; Ska ta mig in till Norrtälje vid fyra och va med på spinningen sen ska jag ta och försöka köra lite gym och sen hoppas jag på Yantra efter det! :) Sen blir det härligt glöggmys och sen hem för att nanna kudden <'3

Igår var det 50 års fest för min kära moster Ellen, på roden (: Det var trevligt : D <3

Jag vill vara bebis, jag vill vara liten utan beskymmer.. Tomten? En önskan :) Man får önska sig vad man vill!
Allt från åsnor till tandpetare <'3


Äntligen, där kom den!

En dag som gått bra i veckan, jag har väntat på dig!
Som sagt har jag inte haft den bästa veckan, det har gått väldigt trögt med skola och träning :/

I måndags var jag iofs ledig, vilket var skönt men ganska tråkigt o.O
Tisdagens träning var bara blöh, helt ärligt! Det var tungt, för mycket håll och jag var inte taggad för fem öre! Trots det tog jag mig igenom ett afropass och ett gladiator :)

Flikar in att utan toppen instruktörerna på Norrtälje Träningscenter hade jag gått under halva passet, så tack så mycket! :)

Onsdagen var sådär när det gäller skolan, började tröttna på allt och ja.. Det gick helt enkelt inte!
Tur att kvällen förgylldes med ett spinningpass!

Vilken kick! Helt underbart! Superduktiga spinnare var med på kvällspasset som jag hoppade in för att leda, vilken tokenergi! TACK FÖR DET ALLIHOPA!

Under torsdagen smällde det, jag var nere i botten redan när jag vaknade.. Jag gick till bussen.. Bara det gjorde dagen lite värre, alla småting som skedde lades på varandra och sakta men säkert kokade det! Men alla dagar är inte bra (: Man får vara ledsen, arg, sur, irriterade eller bara nere. Det är okej, bara det inte går ut över andra.. Vilket det kanske gjorde lite :/ Det var iaf inte meningen och jag hade faktiskt skäl för att det blev som det blev! Men så är det!

Tack vare en filur vid namn Emelie, även kallad Mumrick, så blev min fredag outstanding! Jag kan nog inte fnittra och skratta och rååååbröla så mycket som jag gör med henne, vi hörs långa vägar :)









Facebook I love you!

Medans alla uppdaterar sin facebook "design", väljer min dator att dra ner på resurserna :)

Jag är medveten om att det inte blir de bästa bilderna när man använder print screen, men ni kanske förstår vad jag menar?
GO FACEBOOK, GO!


Saknar min Mumrick <'3


Rubriksfnatt?

Idag är det måndag, jag har ingenting att skriva :p
Det är inte så roligt att ha en blogg, har aboslut ingenting att skriva om :) ..

Har iaf varit ledig idag, det blev en riktigt slapp dag! Gick upp vid 12, tittar på film - Bandslam, kollat igenom det nya RPM passet två gånger och läst lite ur Flugornas Herre.. En skön dag helt enkelt :) Jag har även rensat ur bland mina kläder, vilket var behövligt! Så nu längtar jag efter rean så jag kan shoppa loss :D
Elin in mysaction!
Smink är överreklamerat ibland!


Min första kvartalsutbildning för RPM 49

För er som inte vet så är RPM en form av spinning :) Det är som vanlig spinning bara det att för oss instruktörer så kommer "färdig bakade" pass som vi ska lära oss!

Under en kvartalsutbildning får man då ett nytt material, som namnet "kvartal" (kvart, 1/4) så är det fyra gånger per år och dom som utformar RPM passen är ett företag som heter Les Mills som finns över hela värdeln och de utformar även Body Pump, Body Balance, Body Combat etc.

Utbildningen för det här kvartalet var på Sats i stan, hötorget :) Första gången jag var på det gymmet, om jag inte minns fel? .. Tänker på var jag hade min grundutbildning, men den måste jag ha förträngt, haha! Jag kom till Sats lite senare än de andra instruktörerna från Norrtälje Träningscenter eftersom jag enbart har RPM utbildningen.

Jag kom in i cykelsalen, jag var nästan först på plats.. Försökte ställa in cykeln.. På Träningscenter har vi "Schwinn" cyklar och på Sats har dom "Body Bike" cyklar vilket är en stooor skillnad! För det första så känns varvet jag trampar mycket kortare på Sats, sadlarna är smalare och jag fick inte riktigt in rätt inställning tycker jag.. Men något som jag tycker är bra är att vattenhållarna är uppe på styret och att styret inte är lika halt.. Vilket kan vara ett problem om man har handsvett haha! Tar man i ordentligt så är det självklart att hela kroppen svettas (a)

Till att börja med körde vi igenom det nya passet, tooook sköna låtar! Finns ingen som jag inte gillar :o Det är superpositivt! :) Releasen på det nya passet blir i januaria på Norrtälje Träningscenter! När det nya passet var avklarat så fick vi några minuter på oss att fylla på vatten flaskan och sen hoppa upp på cykeln igen.. Time for some pain! För att få in de rätta teknikerna fick vi sitta med tungt motstånd i 4 minuter none stop! Efter det blev det lite speedwork i 7 minuter, det körde vi två hit och oooboy.. Det kändes lite i låren efter det när jag gick i trapporna haha ;p Kan tänka mig hur det braann i dom instruktörernas lår som innan hade kört Body Pump :p Alla kämpade på tookbra!

Det är otroligt hur taggad man blir av att det är så pass många på ett pass, att instruktörer är charmig och peppar på suuperbra, att man sitter med någon som har en sån glöd så det bara brinner om det!

Det är skönt att man har hittat något som är jag.


Fredag :)

Nu är det bara några få ynka minuter kvar sen är det över, en skolvecka till är avklarad!

Hurtiga Elin var upp med tuppen i morse, träning!! Jag ledde morgonpasset halv 7 :) Idag gick det superbra! Alla som var med mig var stjärnor tillsammans med mig, helt underbart! Jag är stolt haha :p dom är så sjukt duktiga!



Klarade mig nästintill igenom veckan!

Det börjar snart bli dags att knyta sig, natta kudden, sussa eller bara däcka i sängen!.. Det har helt ärligt varit en ganska jobbig vecka :/ Mycket stress, förlite träning och kanske något dåligt självförtroende..

Jag känner mig frisk nu, körde spinningpasset i onsdags - blev lite hosta! Men på igen i morgon och hoppas på att det går bättre :) Hoppas det blir lugnt i skolan, känner mig stressad över fysikinlämningen som ska in till Hermods nästa vecka.. Kommer aldrig hinna! Tips till alla som funderar på att läsa distans kurser... GÖR DET INTE! Det kräver grymt mycket av dig, jag trodde att jag skulle klara det galant.. But ohboy I was wrong!


Det är inte lätt när det är svårt!

Kände att jag behövde en ny design, eller va alla väljer att kalla det (: Tycker det är ganska fräscht att bara ha en bild ;> but that's just me ! :D

Det var ett tag sen man var liten nu, ett tag sen man slapp beskymer! Slippa tänka på kläder, smink, håret.. and what so ever! Inte behöva tänka på va man stoppa i sig, där va de russin i pappsen skor och massa mums. Skulle kunna göra ganska mycket för att spola fram eller tillbaka tiden, få lite changes! Det vore skönt att bara ge upp, sluta tänka och bara vara för ett tag <'3




Haha, Vakna med The Voice.. Innan skolan gör dagen lite bättre (;



Jag behövde detta, vill man så tar man det med en nypa salt.

Jag blir rosenrasande, rent ut sagt! Att några i ett samhälle gör någonting fel som stör, kränker, proviserar eller någonting annat dylikt som sedan går ut på dom som faktiskt sköter sig.

Någonting annat jag blir rosenrasande över är att man inte kan göra någonting utan en vuxen, man har helt enkelt ingen talan. Ändå får man höra dag in och dag ut om att ungdomar måste börja växa upp och ta ansvar över sitt liv samt studier, men hur ska vi klara av det när vi inte får någon vettig chans? 

Ja, jag har en hel del att säga.. Men det är det här man får stå ut med! Jag tycker inte att vi får någon värdig chans att ta upp de frågor vi har.

Hur mycket klagomål får inte ungdomar? Hur vi beter oss; vi är uppkäftiga, bitchiga, ouppfostrade etc. Det måste vara skönt att vara vuxen :) Då är man varken bitchig, uppkäftig och man är väldigt mån om de runt omkring än. Det kan diskuteras, allt kan diskuteras.




RSS 2.0