Wiiho nu är jag hemma!

Heeeeeemma från Egypten!



Saknat den här jobbiga, jobbiga, jobbiga...... Saken?
MUMRICK <3333333333333333333 Älskar dig blåbär!


Blubb, blubb!

Ont i nacken och knäna.. Men, men! Finns inte så mycket att göra åt det (; <'3 Det är ett under att mitt rum har varit städat nu i 5 dagar utan att halva garderoben ligger på golvet! (a)


Gör som jag - visa att du stödjer rosa bandet, via bloggen!

Jag tycker att alla som bloggar ska lägga in att de stödjer rosa bandet :)

Lägg in:

<script type="text/javascript" src="http://kampanj.cancerfonden.se/blog_badge/js/badge.pack.js"></script>


På raden under </body> på din kodmall :)




Musik, finns inget bättre just nu <'3



Detta får inte hända o.O

Mitt knä.. Vad händer och fötter?? Var på Gladiatorpass ikväll, precis som varje tisdag klockan 18.00! När jag kommer till utfallen och börjar köra så känns dom två första bra och sen faller jag ihop :/ Det känns inte riktigt okej! Mitt högra knä viker sig på något häger eller vänster, who knows, men det är irriterande! Jag är ju inte trött utan jag bara ramlar och fattar inte riktigt vad det är som händer?.. En funderare om man kanske ska kolla upp det? Andra gången det händer nu :( Förra veckan var det lika! Jag vill ju ta ut mig till 110% men det går ju inte!

Efter passet så var jag och mamma till kyrkogården och tände ett ljus :) Det var fint! Estuna Kyrka har fått en fin Minneslund där det kommer vara helt underbart fint med ljus på all helgona, det är vacker't!



SUUUUUUUUPERLYCKLIG! ♥

Wiiiehoo! Snacka om bästa läraren som lånade ut ett modem så jag skulle kunna kolla vad som var fel på internet, det var ju mitt modem som var suuuuperkasst! Nu kommer det bilder :D Ska ta med mig mor och far för att köpa ett nytt modem till oss så man kan få ha lite kul iaf, kunna komma in på msn, ladda upp bilder på bloggen och kolla på videoklipp :D Nuuuuuuuujjz!






När vi har skaffat ett nytt modem, för ja måste lämna tillbaka detta i morgon, så kommer det komma mycket bilder! Då ska jag börja använda kameran (; <3

Lev livet tills det tar slut!

Kanske inte ska ha kvar någon blogg /: Skriver ju aldrig haha! Den får väl ligga lite fint ändå, kanske kommer igång i framtiden :) Då man har lite tid! Känns som om det är supermycket i skolan just nu, ja, i livet förövrigt! Skulle vara skönt att bara kunna klicka på paus och njuta lite? I veckorna är det stress mellan träning, bussar, skolan, läxor, hemma osv.. Sen däckar lilla jag klockan 10 en fredag kväll och sover bort helgen för att orka stressa igenom ytterligare en vecka :/ Det är inte okej!

Andas, lev, andas, lev!

Buuh, jag vill orka träffa folk också! Är det så mycket begärt att man vill vara lite pigg när man är ledig?! Tydligen...


Jag ska berätta en liten hemlis (a)

Som många vet, ganska många åtminstone, så tränar jag ganska så mycket.. Så om 4,5 kg så ska jag, kanske, köpa mig en ny mobil! Haha (a) Då har frökenfräkelifräääken..... man får skryta va? Man ska vara stolt över sig själv! Jag är grymt stolt!! .. men iaf, då har fröken Fors gått ner 20 pannor (a) hihi jag blir så fnissig, det är så sjuuuuuuuuuuukt häftigt, jag är så cool, jag är så grymt duktig! Japp, jag är gryyyyymt stolt! Märks det? ;) Men iaf, jag funderar på, eller jag vet att det ska vara en med "pekskärm" ;)!

Aja, ville bara skryta lite (a)..


30 September 2010 Vila i frid min älskade kisse <3

Du kommer alltid vara våran Gustav, Guttplutt, Gutte och vår lilla prins <'3 Nu ligger ditt skal bredvid Pepsi och din själ är där upp och tittar på oss <'3 Älskar dig min lilla älskling <'3





RSS 2.0