Sista "semester"- dagen!

Jag har nu haft semester en och en halv vecka :) jag har hunnit med; Danmark, jordgubbsplockning, 3 båtturer, Kolmården, en middag på stan med fina vänner, träna, solpromenader, en sommarfest med släkten, Grisslehamns dage och lite avkoppling ;) <3


Kolmården

Varit på Kolmården med familjen och träffat min bättre halva :)


En kusin blir ompysslad :)


Efter träningen;

Träningen gick väldigt bra - jag kände mig STARK! <3 Body Pump ;) Efter åkte jag för att ha lite kvällsmys med farmor :) de va allt för längesen!! . Sitter nu på Nordrona och väntar på min kära mor som varit på bilbingo:) HOPPAS PÅ VINST!!


Några timmar på Vätö!

Åkte ut till Cajsa som bor så förträffligt bra att de bara är ett stenkast till självplocken ;) så det blev jordgubbskalas med grädde - mumaah!! Imorse var jag ute på en promenad - skämmer bort min rygg när jag är ledig ;) och nu om en halvtimme är de Träning på NTC som gäller!


Just sayin' - hotell*frulle!


Hemma från Danmark!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1296973/images/2012/pic_50031eb6e087c30f0600000b.jpg" class="image">


Update

Kom inte in på högskola - inte hela världen! Tackar ja till lite reservplatser och söker om till våren igen! Ska börja planera hösten lite nu då!! En to-do-list ska göras ;) PASSA PÅ!


Simma lugnt

Veckan har börjat bra med kost å träning :) de tackar vi för! Testa börja nya livet å lyckas? Vore najs! Klarar ja hela veckan så ska ja införskaffa mig ett klädesplagg!


No pain - no gain!

Förra veckan var en sjuuuk katastrof!! Jag har varit så nere när de gäller träning och  kost :/ men nu känner ja mig taggad igen!:) Drar ett sträck över den veckan och startar en ny! (Tänker att jag startar nytt varje måndag - fruktansvärt dålig vana, som MÅSTE brytas!)

Jag jobbar bara måndag-onsdag och sen blir jag lite långledig!

"Det du unnar dig behöver inte vara onyttigt - ett nytt träningslinne efter veckans slut kanske ska införskaffas om jag varit duktig? SÅ MYCKET BÄTTRE ÄN GODIS!"

Måste börja intala mig lite saker tror jag.. Har varit alldeles för slarvig må jag säga!

Att tänka på: VATTEN, VATTEN, VATTEN!!!! - rena kroppen, de räcker inte att bara duscha utsidan!
 

 

Tönt


Nu fungerar blogg.se-appen igen!

Jag är för lat för att starta datorn och appen till blogg.sehar inte fungerat - de förklarar den dåliga uppdateringen :) - men nu är den igång igen!

Idag har jag varit ledig och ja har hunnit med att göra en dubbelsats pannkakor, skrubbat å finfixat i badrummet, målat naglarna och sen ska jag å mamma göra sushi å ja ska bog försöka ta mig an mitt rum :)

- träningen går dåligt. Självförtroendet för den delen är borta.

LILLEBROR aka SUPERMAN


Kan någon vända mig rätt? Nope. Min vägg är fett stark.

 
Åh, vad fruktansvärt svårt allt ska behöva vara ibland? Glad? Ledsen? Ångest? Go-with-the-flow? Nae, ingen aning om vem jag är atm.. Konstigt, göra något åt de elr inte bry sig? Ingen aning.
 
I måndags körde jag Body Pump med Cajsa - det var jätte mycket folk så vi slickade praktiskt taget på spegeln ;)Sen direkt på de ledde jag ett spinningpass.
Senare på kvällen var jag stolt över min prestation och det kändes grymt att träna ordentligt - första gången på väldigt länge.
 
Igår var jag till Södertälje - Hovsjö för att titta på Emmas lägenhet och umgås lite :) Var kissnödig nästintill hela dagen -.- Drygt? Ohyes.
Sen till idag, jobb.. Fick sluta 2h tidigare - jag klagar inte en sånhär varm dag! Sov ½h i solstolen och sen åkte jag in på gladiatorpasset. Inga kommentarer. Jag är värdelös.

Puuuh - ledig på tisdag.. LÄNGTAR!!

Helt slut tjej - Elin Fröken F. Har jobbat nu sen i måndags? Tror jag.. Dagvild!! Längtar lite efter middag och att somna i soffan.
 
Vill bara sova.
Bara lite.
Bara mycket.
Bara sova ut.
Åh.
 
Malta 2012

RSS 2.0